Aktuella aktiviteter

Öppen för alla RSIF:s medlemmar. Medlemskap och medlemskod för 2021 gäller.

Vårt mål är att erbjuda aktiviteter med hög kvalitet till lågt pris och att vi ska vara aktiva och ha roligt tillsammans.

Längdskidåkningsweekend med IF Oliven i Oxberg

Denna skidresa är endast för IF Olivens medlemmar. Om det finns platser över efter 4 januari öppnar vi upp för övriga föreningars medlemmar i RSIF. Välkomna att följa med upp till fina Oxberg den 4–6 februari 2022 för att utveckla din längdskidåkning oavsett om du är...

Långfärdsskridsko – teknikkurs

RSIFs teknikkurs  är rolig, utvecklande och du får genom olika övningar träna upp din teknik steg för steg. För att du ska kunna delta behöver du ha väl utprovade utrustning med stabila skor och välslipade skridskor. Hjälm är också ett krav och vi rekommenderar även knä- och armbågsskydd.
Kursen är på Östermalms idrottsplats rundbana vid fyra tillfällen à 75 minuter.

RSIF-mästerskap i innebandy

RSIF-mästerskap i innebandy – en klassiker som spelas sista fredagen i november. Mästerskapet är öppet föra alla RSIFs medlemmar. Varje lag ska bestå av 3-6 spelare. Alla lag ska vara mixed-lag vilket innebär att det måste minst vara spelare av motsatt kön i laget, alltså inga rena dam- och herrlag. Vi spelar utan domare.

Skogskyrkogården – guidad visning

Följ med på en guidad visning av Skogskyrkogården. Skogskyrkogård har en 100-årig historia och 25 år som världsarv. Under två timmar får du följa med på konst-, kultur- och arkitektvandring genom landskapet.

Under Afrikas himlar – storslagna bilder och gripande berättelser

RSIFs fotoklubb bjuder in till intressant föredrag med den prisbelönte fotografen Brutus Östling. Under en och en halv timme får du följa med till Afrikas savanner men även till fåglarnas värld. Vackra bilder och spännande berättelser utlovas och ett och annat fototips. Efter föredraget har du möjlighet att köpa Brutus böcker. Välkommen!

Svamputflykt

IF Oliven bjuder in till en svamputflykt i Tyresta med en svampkonsulent som visar vilka svampar man kan plocka och vilka man ska undvika.

Höstvandring på Runmarö

Skärgårdsvandring den 3 oktober på Runmarö. Följ med en hel dag eller del av dagen. Hela vandringen är 14 km och det kostar inget att följa med.

Söndagspromenader –

Söndagspromenaderna är en medlemsaktivitet där du får ta med en vän.

Söndagen den 7:e november – Åkersberga.
Start kl 10.00 vid Roslagsbanan, Östra station/Tekniska Högskolan – alternativt Åkersberga station
kl 10.40
Vi fikar utomhus, medtag egen matsäck/fika.