Anmälan till Hälsoutmaningen 6 maj – 2 juni 2023

Inför anmälan
Ta reda på vilka kollegor som vill delta i Hälsoutmaningen. Skriv gärna upp dem på en lista med namn och mejladress – bra att ha när aktiveringskoden sedan ska vidarebefordras ut till lagdeltagarna

Blir ni många kan ni med fördel göra en gemensam anmälan för alla på er arbetsplats, för att senare skapa och dela upp i olika lag. Lämplig lagstorlek 2-10 deltagare.

Så här gör ni er anmälan

Står arbetsgivaren för kostnaden finns information om det vid fältet för fakturauppgifter.
Väljer avdelningschefen att stå för kostnaden skriver ni in de fakturauppgifter som ni får av hen.
Står ni själva för kostnaden anger ni er egen fakturaadress, vanligtvis till den som gör anmälan. Övriga i laget betalar då till den som får fakturan.

  1. Fyll i uppgifterna i formuläret. Du behöver veta hur många som ska delta, om de vill ha stegräknare samt faktureringsuppgifter.
    (Vanligtvis bekostar inte arbetsgivaren och chefen för stegräknare. Var och en som önskar stegräknare får då införskaffa en på egen hand).
  2. Inom något dygn skickas en aktiveringskod ut till dig som kontaktperson. Vidarebefordra det meilet till dem som ska delta.
  3. Var och en skapar ett konto med hjälp av aktiveringskoden.
  4. De som ska vara lagledare skapar sitt eller sina lag.
  5. Var och en går med i aktuellt lag.

Under tävlingen
Gå in på er lagsida varje dag och peppa varandra under fliken ”Lag”. Du registrerar dina steg under ”Min Dagbok”. Under ”Mina uppdrag” hittar du extra hälsouppdrag som ger poäng.

Behöver du hjälp eller har några frågor?
mejla: support@staffinmotion.com