Danderyds sjukhus IF – DSIF

Öppen för dig som har din arbetsplats på Danderyds sjukhus

Ett medlemskap i DSIF kostar 30 kronor per kalenderår.

Lyftet avgift

Inbetalningslänkarna för träning finns på DSnet -> Friskvård/Dshälsa -> öppettider och träningsavgifter.

Annika Stål ordförande
HR avdelningen, DShälsa Lyftet,
Tel: 08 123 562 84, SMS: 070 168 47 80

Pia Söderberg, vice ordförande
Operation DSAB

Kajsa Björkman Högberg,  Kassör

Gabriella Bohlin, sekreterare
E-hälsa DSAB

Cecilia Friedman Niva, ledamot
Hjärnskaderehabilitering7öppenvård  DSAB

Ewa Cedergren, ledamot
avd 70 & angiolab, Hjärtkliniken DSAB

Lennart Stenemyr suppleant
HR avdelningen DSAB

Sonja Savolainen suppleant
Anestesi och intensivvårdskliniken DSAB

Jenny Ekdahl Suppleant
MT DSAB

Du som medlem i DSIF kan anmäla dig till alla aktiviteter som vårt förbund, Region Stockholms idrotts- och friskvårdsförbund – RSIF, arrangerar.

Följ oss på Facebook och YouTube och få en massa inspiration!

Lyftet - personalgym

Träningslokalen Lyftet på DSAB har öppnat igen då det har varit stängt ett längre tag på grund av pandemin.
För att se till att det är så få som möjligt i träningslokalerna är det enbart anställda på Danderyds sjukhus AB som kan träna samtidigt i lokalen.

För mer information och länk för inbetalning av träningsavgiften:

Gå in på DSnet/Din anställning och friskvård/DShälsa så hittar du snabblänk uppe till höger.

Handledsvägen 8 Edsvikshallen (Vid helikopterplattan)

Annika Stål friskvårdskonsult teamledare
tel: 08 123 583 00, sms: 070 168 47 80

Emma Eriksson Tapper friskvårdskonsult
Tel: 08 123 550 00  sms: 070 002 82 69

Måndag 05:30 – 20:30
Tisdag 05:30 – 20:30
Onsdag 05:30 – 20:30
Torsdag 05:30 – 20:30
Fredag 05:30 – 19:00

(Från 17.00 bemannas Lyftet av ideella kvällsvärdar från DSIF fram till stängning).

Träningsavgift: 400 kronor per år

Gruppträning

Vänligen gå in på DSnet/friskvård för aktuellt information.

Har du Facebook kan du söka upp DShälsa Danderyds sjukhus och där läggs också ut information från DSIF.

Aktuellt i DSIF

Svamputflykt

Tyresta naturreservat Tyresta By, Vendelsö

IF Oliven bjuder in till en svamputflykt i Tyresta med en svampkonsulent som visar vilka svampar man kan plocka och vilka man ska undvika.

200 kronor – 250 kronor

Höstvandring på Runmarö

Runmarö

Skärgårdsvandring den 3 oktober på Runmarö. Följ med en hel dag eller del av dagen. Hela vandringen är 14 km och det kostar inget att följa med.

Söndagspromenader

Söndagspromenad 24 oktober, Häggvik - Rotebro. Gratis och utan föranmälan.

Söndagspromenader

Söndagspromenad 7:e november – Åkersberga. Gratis och utan föranmälan.

Söndagspromenader

Söndagspromenad 21:e november – Häggvik – Säby Gård. Gratis och utan föranmälan.