Danderyds sjukhus idrottsförening – DSIF

Öppen för dig som har din arbetsplats på Danderyds sjukhus

Vision: Danderyds Sjukhus Idrottsförening är landstingets attraktivaste idrottsförening – Inspirerande, Hälsofrämjande, Nytänkande. DSIF har till mål och uppgift att främja och bereda medlemmarna möjligheter att utöva motion, idrott, friluftsliv och annan hälsofrämjande verksamhet

Ett medlemskap i DSIF kostar 30 kronor per kalenderår.

Lyftet avgift

Lyftet har varit stängt sedan oktober på grund av pandemin. I dagsläget vet vi inte när vi kan öppna igen.

Inbetalningslänkarna för träning finns på DSnet -> Friskvård/Dshälsa -> öppettider och träningsavgifter.

Annika Stål ordförande
HR avdelningen, DShälsa Lyftet,
Tel: 08 123 562 84, SMS: 070 168 47 80

Pia Söderberg, vice ordförande
Operation DSAB

Kajsa Björkman Högberg,  Kassör

Gabriella Bohlin, sekreterare
E-hälsa DSAB

Cecilia Friedman Niva, ledamot
Hjärnskaderehabilitering7öppenvård  DSAB

Ewa Cedergren, ledamot
avd 70 & angiolab, Hjärtkliniken DSAB

Lennart Stenemyr suppleant
HR avdelningen DSAB

Sonja Savolainen suppleant
Anestesi och intensivvårdskliniken DSAB

Jenny Ekdahl Suppleant
MT DSAB

Du som medlem i DSIF kan anmäla dig till alla aktiviteter som vårt förbund, Region Stockholms idrotts- och friskvårdsförbund – RSIF, arrangerar.

DSIF Stadgar

Vår ekonomi

Följ oss på Facebook och YouTube och få en massa inspiration!

Aktuellt i DSIF

Lyftet - personalgym

DSABs personalgym Lyftet är stängt sedan 30 oktober på grunda av rådande coronapandemi.

Handledsvägen 8 Edsvikshallen (Vid helikopterplattan)

Annika Stål friskvårdskonsult teamledare
tel: 08 123 583 00, sms: 070 168 47 80

Emma Eriksson Tapper friskvårdskonsult
Tel: 08 123 550 00  sms: 070 002 82 69

Måndag 05:30 – 20:30
Tisdag 05:30 – 20:30
Onsdag 05:30 – 20:30
Torsdag 05:30 – 20:30
Fredag 05:30 – 19:00

(Från 17.00 bemannas Lyftet av ideella kvällsvärdar från DSIF fram till stängning).

Träningsavgift: 400 kronor per år

Avtalkostnad
För dig som har din arbetsplats på DS med som har annan org.tillhörighet än DSAB tillkommer en avtalkostnad utöver träningsavgiften. För mer information om avtalet mejla dshalsa.ds@sll.se, eller ring 070 168 47 80.

Aktuellt i DSIF

Gruppträning

Under pågående pandemi är gruppträningsaktiviteterna begränsade och hålls till viss del utomhus så länge vädret tillåter – för aktuella pass se DSnet/Din anställning/friskvård.
Information finns också på DShälsa på Facebook

Observera att du ska ha löst aktuell träningsavgift och medlemskap i DSIF (30 kr) för att delta i gruppaktiviteterna

Vänligen gå in på DSnet/friskvård för aktuellt schema.

Har du Facebook kan du söka upp DShälsa Danderyds sjukhus och där läggs också ut information från DSIF.