Convinistafetten – till subventionerat medlemspris

22 augusti,00:00

Convinistafetten är Sveriges största stafett där 5 lagdeltagare springer eller går 5 km var. I stafettklassen  springer varje lagmedlem 5 km var och växlar stafettpinnen i växlingsområdet . I promenadklassen går laget tillsammans den 5 km långa banan. Vid målgång väntar en välförtjänt picknick för alla lag. 2024 års medlemmar i en RSIF-förening anmäler sig till ett starkt subventionerat pris.

Välkommen till en aktiv, positiv och energigivande kväll På Norra Djurgården, Stora Skuggan, där du och dina kollegor både får ladda ut och upp batterierna. Region Stockholms idrotts- och friskvårdsförbund (RSIF) finns på plats med tält där ni kan samla laget, lämna in väskan och avluta kvällen med den gemensamma lagpicknicken, som ingår i startavgiften. Som sagt: Välkommen till en mysig och värmegivande kväll med RSIF och kollegorna!

Väl mellan två klasser
Stafett:
Varje lag består av 5 deltagare. Varje deltagare springer 5 kilometer innan stafettpinnen lämnas över.
Promenadklass:
Du som hellre vill gå kan göra det i promenadklassen. Det är fem deltagare i varje lag – alla startar samtidigt och laget kan promenera tillsammans.

När: onsdag eller torsdag 21-22 augusti

Start: starttid ännu inte fastlagt

Var: Norra Djurgården, Stora Skuggan

Ordinarie pris: 1495 kronor – 2095 kronor

Medlemspris (medlem 2024): 695 kronor

OBS! Alla deltagare som tar del av RSIFs subventionerade medlemspris på Convinistafetten ska innan anmälan löst medlemskap i en av RSIFs föreningar för 2024. Och att bli medlem och att förnya medlemskap är alltid en aktiv handling.

Ännu inte medlem? Hitta din förening och bli medlem nu

För att anmäla ett lag:  Du anmäler ditt intresse via att trycka dig vidare till länken för intresseanmälan. Länk till intresseanmälan

Du trycker sedan dig vidare på den sidan via knappen ”anmäl dig” och införskaffar dig en gratis biljett, du kommer sedan få ett mejl från RSIFs kansli inom en arbetsdag med all information kring hur du får tillgång till det subventionerade medlemspriset och hur du gör din anmälan.

Läs mer om Convinistafetten

Observera att vi inte subventionerar i efterhand om anmälan gjorts utan att använda RSIFs rabattkod. Däremot går det alltid att använda friskvårdsbidraget för deltagande i Convinistafetten oavsett om anmälan gjorts med eller utan rabatt.

Datum:
22 augusti