Haninge IF

Öppen för dig som jobbar på Haninge sjukhus och övriga i Region Stockholm som inte har en egen förening på sin arbetsplats.

Som medlem kan du delta i Haninge IF:s alla aktiviteter och det ger dig även möjlighet att anmäla dig till alla aktiviteter som vårt förbund, RSIF – Region Stockholms idrotts- och friskvårdsförbund – anordnar.

Ett medlemskap i Haninge IF kostar 50 kronor per kalenderår.

Haninge IFs  Styrelse

Ordförande/Kassör Robert Casselstål robert.casselstal@aleris.se

Sekreterare Mattias Andersson. mattias.andersson@aleris.se

Ledamot Maria Sahlin-Eliasson. maria.sahlin.eliasson@aleris.se

Ledamot Elin Johansson. elin.linnea.johansson@aleris.se

Ledamot Christine Ahlberg. christine.ahlberg@aleris.se

Du som medlem i DSIF kan anmäla dig till alla aktiviteter som vårt förbund, Region Stockholms idrotts- och friskvårdsförbund – RSIF, arrangerar.