Hässelby Akademiska VC FF

Öppen för dig som arbetar på Hässelby Akademiska vårdcentral

Har du som medlem önskemål och idéer på aktiviteter eller vill du engagera dig i föreningen som sektionsledare eller arbeta i styrelsen och valberedning – kontakta styrelsen

Medlemskap 2020

Ett medlemskap i Hässelby VC FF kostar 50 kronor per kalenderår.

Bli medlem –  betala med swish eller kort.

Ordförande: Leilah Olsson,
leilah.olsson@sll.se

Kassör: Annika Allard,
annika.allard@sll.se

Sekreterare: Anna Fuchs Trantidis,
anna.fuchs-trantidis@sll.se

Du som medlem i SLL IT FF kan anmäla dig till alla aktiviteter som vårt förbund, Region Stockholms idrotts- och friskvårdsförbund – RSIF, arrangerar.

Aktuellt i Hässelby AVC FF