Huddinge sjukhus idrottsförening – HSIH

Öppen för dig som jobbar på Karolinska universitetssjukhus i Huddinge

Vision: Vi arbetar för att främja idrott, friskvård och friluftsliv för all personal på sjukhuset i Huddinge.

Ett medlemskap i HSIF kostar 50 kronor per kalenderår.

När du löst ditt medlemskap får du ett bekräftelsemejl med din medlemskod. Medlemskoden behöver du när du ska anmäla dig till en aktiviteter i föreningen men även om du vill anmäla dig till en RSIF-aktivitet.

HSIF Styrelse

Björn Bäckström
bjorn.backstrom@sll.se

Johan Moge
johan.moge@sll.se
Kassör
Tel 804 01

Annica Börjesson
annica.borjesson@sll.se
Sekreterare

Peter Wallin
peter.wallin@sll.se
Ledamot

Anita Nykvist
anita.nykvist@sll.se
Ledamot

Du som medlem i SLL IT FF kan anmäla dig till alla aktiviteter som vårt förbund, Region Stockholms idrotts- och friskvårdsförbund – RSIF, arrangerar.

Aktuellt i HSIF