Katarina friskvårdsklubb

Öppen för dig som är anställd vid de verksamheter inom Psykiatri Södra som är förlagda till Katarinahuset, Grindhuset och Rosenlunds sjukhus samt, efter särskilt styrelsebeslut, även annan person med koppling till dessa arbetsplatser.

Som medlem har du fri tillgång till föreningens gym i Katarinahuset och kan delta i övriga aktiviteter som föreningen anordnar.

Ett medlemskap i Kataina FK kostar 150 kronor per kalenderår.

Katarina FK styrelse

Sven-Erik Dahlholm (Ordförande)
sven-erik.dahlholm@sll.se

Rodney Vardon(vice ordförande)
rodney.vardon@sll.se

Katarina Törnqvist (sekreterare)
katarina.tornqvist@sll.se

Lisa Höglund (kassör)
elisabeth.s.hoglund@sll.se

Thoralf Axelsson (ledamot)
thoralf.axelsson@sll.se

Du som medlem i SLL IT FF kan anmäla dig till alla aktiviteter som vårt förbund, Region Stockholms idrotts- och friskvårdsförbund – RSIF, arrangerar.

Aktuellt i Katarina FK