Liseberg IF

Öppen för dig som arbetar på Lisebergs vårdcentral

Har du som medlem önskemål och idéer på aktiviteter eller vill du engagera dig i föreningen som sektionsledare eller arbeta i styrelsen och valberedning – kontakta styrelsen

Medlemskap i Lisebergs IF kostar 50 kronor per kalenderår.

Medlemskap ger dig tillgång till aktiviteter både lokalt och genom vårt förbund, Region Stockholms idrotts- och friskvårdsförbund – RSIF

Kontaktperson: Anneli Karlman

Telefon:

E-post: anneli.karlman@sll.se

Du som medlem i Lisebergs IF kan anmäla dig till alla aktiviteter som vårt förbund, Region Stockholms idrotts- och friskvårdsförbund – RSIF, arrangerar.

Aktuellt i Lisebergs IF