Locum IF

Öppen för alla som jobbar på Locum och för Locums pensionärer

Locum IF ska vara en öppen och bred förening,där alla aktiva kan idrotta och umgås i nivå med sina egna förutsättningar och ambitioner. Vi vill på alla nivåer bedriva vår verksamhet så att den utvecklar människor positivt såväl psykiskt som socialt och kulturellt.

Alla anställda i Locum AB och pensionärer kan bli medlemmar i Locum IF.

Dessutom kan andra personer efter beslut från styrelsen beviljas medlemsskap.

Använd formuläret nedan om du vill bli medlem i Locum IF.

När du fyllt i formuläret dras medlemsavgiften på nästa lön. Avgiften är 250 kr per år.

Du är medlem tills du avslutar ditt medlemskap hos Tea Lyijynen  tea.lyijynen@regionstockholm.se

Nästkommande år kommer medlemsavgiften dras automatisk på februarilönen om du inte meddelat annat.

Det är endast medlemmar i föreningen som har rätt att medverka i föreningens arrangemang och representera föreningen i allmänna tävlingar. ………………………………………………………..
Du som medlem kan registrera dig via nedanstående länk för att få en personlig medlemskod som ger dig möjlighet att anmäla dig till en RSIF-aktivitet. Registreringen är gratis.

Medlemskod för anmälan till RSIFs aktiviteter

Locum IF syrelse

Carola Buretorp, ordförande

Patrik Sparretoft, vice ordförande

Tea Lyijynen, kassör

Artillio Bergholtz, vice kassör

Jenny Svärd, sekreterare

Martin Andersson, ledamot

Albin Aglund, ledamot

Om oss

Locum IF (LIF) bildades 1995 och är en av Region Stockholms idrottsföreningar. LIF har för närvarande 24 sektioner och cirka 200 medlemmar. LIF är en ideell förening som finansieras genom medlemsavgifter samt bidrag från Locum AB och RSIF.

Föreningens ändamål är att främja medlemmarnas möjligheter att utöva motion, idrott, friluftsliv och annan fritidsverksamhet. Föreningen ska också stödja den förebyggande hälsovården genom att sprida upplysning om riktig kost och motion för hälsa och rikare fritid.

Det viktigaste är Du!
Genom att samlas runt vårt gemensamma intresse – idrott – kultur – kan vi hjälpas åt, stötta varandra i med och motgång, uppleva kamratskap och glädje. Vi måste se på varandra som människor som vill erbjuda det bästa av sig själv. Här har föreningen en viktig funktion att fylla.
Vi motiverar ni briljerar!

Du som medlem i Locum IF kan anmäla dig till alla aktiviteter som vårt förbund, Region Stockholms idrotts- och friskvårdsförbund – RSIF, arrangerar.

Vid anmälan måste du ange din medlemskod. Som medlem i Locum måste du därför registrera för att få en medlemskod. Registreingen är helt gratis för dig som är medlem i Locum IF.
Registrera dig här

Observera att koden gäller kalendersårsvis, nytt år – ny registrering alltså!

Våra sektioner

Alpint

Bordtennis

Bowling

Cykel

DJ

GolF

Innebandy

Klättring

Löpning

Though Locum Extreme

Trädgård

Shuffleboard

Trivsel

Viktvaktarna

Verksamhetsberättelse

Välkommen att kika in hos oss – låt bilderna tala!