Maria IF

Öppen för dig som arbetar på Prima Maria eller Capio Psykiatri och vikarier och timanställda är lika välkomna som tillsvidareanställda.

Vi vill uppmuntra till aktivitet, träning och social samvaro – och vi vill särskilt försöka hitta något för alla, inte bara för de redan hårdträningsfrälsta. Vi tar tacksamt emot idéer på aktiviteter. Välkomna!

Ett medlemskap i Maria IF kostar 150 kronor per kalenderår.

När du löst ditt medlemskap får du ett bekräftelsemejl med din medlemskod. Medlemskoden behöver du när du ska anmäla dig till en aktiviteter i föreningen men även om du vill anmäla dig till en RSIF-aktivitet.

Maria IF Styrelse

Linus Norberg, ordförande
Tele: 073-901 53 83
linus.norberg@prima.se

Johannes Pauli, kassör
Tele: 073-901 53 51
johannes.pauli@capio.se

Pernilla Bergengren, ledamot
pernilla.bergengren@prima.se

Karin Eskesen, ledamot
karin.eskesen@prima.se

Monica Bredbo, ledamot
monica.bredbo@prima.se

Åsa Branér, suppleant
asa.braner@prima.se

Dan Wahlbom, suppleant
dan.wahlbom@prima.se

Du som medlem i Maria IF kan anmäla dig till alla aktiviteter som vårt förbund, Region Stockholms idrotts- och friskvårdsförbund – RSIF, arrangerar.

Träning i gymmet

För att kunna träna i gymmet behöver du arbeta i fastigheten Grimman 3 och ha passerkort till dörrarna.