Maria IF

Öppen för dig som arbetar på Prima Maria och Capio Psykiatri. Vikarier och timanställda är lika välkomna som tillsvidareanställda.

Medlemskap i DSIF

Ett medlemskap i Maria IF kostar 150 kronor per kalenderår.

Maria IF Styrelse

Linus Norberg, ordförande
Tele: 073-901 53 83
linus.norberg@prima.se

Johannes Pauli, kassör
Tele: 073-901 53 51
johannes.pauli@capio.se

Pernilla Bergengren, ledamot
pernilla.bergengren@prima.se

Karin Eskesen, ledamot
karin.eskesen@prima.se

Monica Bredbo, ledamot
monica.bredbo@prima.se

Åsa Branér, suppleant
asa.braner@prima.se

Dan Wahlbom, suppleant
dan.wahlbom@prima.s

Det här vill vi med vår förening

Vi vill uppmuntra till aktivitet, träning och social samvaro – och vi vill särskilt försöka hitta något för alla, inte bara för de redan hårdträningsfrälsta. Vi tar tacksamt emot idéer på aktiviteter. Välkomna!

Träning i gymmet

För att kunna träna i gymmet behöver du arbeta i fastigheten Grimman 3 och ha passerkort till dörrarna.