RSIF-mästerskap i Golf

Spelar du golf och gillar den extra spänningen som en tävling ger och tycker du att det är kul att träffa andra golfspelande kollegor från Region Stockholm? Ja, då ska du anmäl dig då till årets RSIF-mästerskap i golf. Tävlingen spelas den 13 september på Viksjö golfklubb. Vi ses!

Under många år har vi haft ett mästerskap i golf för våra golfspelande medlemmar. Först kallade vi det för Landstingsmästerskap, LM, och när Stockholms läns landsting blev Region Stockholm gjorde vi ett direkt byte till RM. RM kändes dock inte helt rätt då det signalerar till andra typer av tävlingar. Från och med i år kommer vi i stället kalla det för ett RSIF-mästerskap.

Vi fortsätter alltså med en med en mycket lyckad tradition – att samla golfspelande medlemmar för en rolig tävlingsdag tillsammans med likasinnade kollegor från hela Region Stockholm.

Tradition är även sedan några år tillbaka att den kvinnliga och manliga segraren ansvarar för nästkommande års tävling. Årets arrangörer och tillika förra årets segrare är Monica Ling Roos, IF Oliven, och Claes Nilsson, IF Oliven.

Årets tävling kommer att spelas på Viksjö golfklubbs fina bana. Här finns café, restaurang, omklädningsrum och range. Tävlingsformen är slaggolf och i år har vi fyra klasser: Dam A, Dam B, Herr A och Herr B. Beroende på antal deltagare kör vi kanonstart eller löpande start. Maximalt antal deltagare är satt till 50 spelare. Först till kvarn gäller.

Information & Anmälan

Var: Viksjö golfklubb

När: 13 september

För vem: Medlemmar i en RSIF-ansluten förening 2021

Tid: 13.00

Samling: klockan 12:30

Anmälningsavgift: 475 kronor (inklusive greenfee och tävlingsavgift)

Sista anmälningsdag: 1 september

Hitta din förening och bli medlem

Anmäl dig här

Frågor: monica.ling-roos@sll.se eller sanktaclaes@gmail.com

SLIF-kansliet: asa.michaelsson@sll.se, 08-123 190 72

Viksjö golfklubb