Region Stockholms Fotoklubb – RSIFfoto

Öppen för alla fotointresserade inom Region Stockholm. Det spelar ingen roll vad du fotar med, mobiltelefon eller digitalkamera går lika bra.

Vi är en mycket aktiv förening och ordnar med aktiviteter av olika slag, månadsträffar med olika teman, workshops, fotoutflykter och fotoresor. Varje vår anordnar vi också en minifotomara. Vi har också en sluten Facebookgrupp för medlemmar där du kan få och ge tips om aktiviteter, lägga in bilder mm.

Medlemskap 2020

Ett medlemskap i RSIFs Fotoklubb kostar 250 kronor per kalenderår.

E-post: info@rsiffoto.se

Organisationsnummer: 8024922380

Lasse Alexandersson, ordförande

Lena Nikkola, sekreterare

Agneta Vistam, kassör

Gunnar Malmström, ledamot

Ann Hoflin, ledamot

Johan Flodin, suppleant

Tomas Lind, suppleant

Du som medlem i RSIFs Fotoklubb kan anmäla dig till alla aktiviteter som vårt förbund, Region Stockholms idrotts- och friskvårdsförbund – RSIF, arrangerar.

sliffoto.se - vår sida

Region Stockholms fotoklubb har en egen webbsida där du kan läsa om allt vi har för oss och se våra bilder. Välkommen!

Länk till RSIFfoto

Bildbevis från en fotoutflykt