Region Stockholms fotoklubb – RSIFfoto

Öppen för alla fotointresserade i Region Stockholm och för dig som går i pension från Region Stockholm. Du kan även fortsätta att vara medlem om du slutar din anställning men betalar då ett högre pris.

Medlemskap i RSIFfoto

Ett medlemskap i RSIFs Fotoklubb kostar 250 kronor för anställda och för de som går i pension från Region Stockholm. För dig som som varit medlem men bytt arbetsgivare är kostnaden 350 kronor

Bli medlem 2022 – betala med swish eller kort.

Länk till din medlemssida

Klicka på länken och skriv in din e-postadress och lösenord för att komma in på din medlemssida. På sida kan du se , ditt medlemskap och de evenemang du anmält dig till. Allt samlat på en och samma sida – bra eller hur!

Du kan naturligtvis även kopiera länken och spara den på lämpligt ställe.

E-post: info@rsiffoto.se

Organisationsnummer: 8024922380

Lasse Alexandersson, ordförande

Lena Nikkola, sekreterare

Agneta Vistam, kassör

Gunnar Malmström, ledamot

Ann Hoflin, ledamot

Johan Flodin, suppleant

Tomas Lind, suppleant

kvinnlig fotograd
En kort presentation av oss

Vi är en mycket aktiv förening och ordnar med aktiviteter av olika slag; månadsträffar med olika teman, workshops, fotoutflykter och fotoresor. Varje vår anordnar vi också en minifotomara. Vi har också en sluten Facebookgrupp för medlemmar där du kan få och ge tips om aktiviteter, lägga in bilder mm.

Välkommen att kika in på vår externa hemsida

På vår externa hemsidan lägger vi upp allt som är på gång – här hittar du det mesta om RSIFfoto.

www.sliffoto.se