SLL IT:s Friskvårdsförening – SLL IT FF

Öppen för dig som är anställd på SF IT

SLL IT:s friskvårdsförening har till uppgift att främja och bereda medlemmarnas möjligheter att utöva motion, friluftsliv och annan friskvårdande verksamhet.

Ett medlemskap i SLL IT FF kostar 40 kronor per kalenderår.

Bli medlem – betala med swish eller kort.

Ordförande: tf Anne-Lie Vestlund

Kassör/sekr: Karin Isberg

Ledamot: Markus Jonsson

Ledamot: Mattias Rantakyrö

Ledamot: Francisco Matta Roos

Ledamot: Mats Eriksson

Du som medlem i SLL IT FF kan anmäla dig till alla aktiviteter som vårt förbund, Region Stockholms idrotts- och friskvårdsförbund – RSIF, arrangerar.

Aktuellt i SLL IT FF

Vår förening är för närvarande vilande och namnbyte pågår, men du kan ändå söka medlemskap för 2021 .

Vårt motionsrum på norra stationsgatan har (ännu) inte öppnats upp efter branden för några år sedan.

Vi återkommer 2021 till våra medlemmar  med kallelse till årsmöte.