Södertälje sjukhus idrottsklubb – SIK

Öppen för dig som är anställd på Södertälje sjukhus samt för personal på psykiatrin i anslutning till sjukhuset och även för dig som arbetar på någon av Region Stockholms vårdcentraler i Södertälje.

Ett medlemskap i SIK kostar 50 kronor per kalenderår.

När du löst ditt medlemskap får du ett bekräftelsemejl med din medlemskod. Medlemskoden behöver du när du ska anmäla dig till en aktiviteter i föreningen men även om du vill anmäla dig till en RSIF-aktivitet.

Maria Jäderlund, ordförande
maria.jaderlund@sll.se

Du som medlem i SIK  kan anmäla dig till alla aktiviteter som vårt förbund, Region Stockholms idrotts- och friskvårdsförbund – RSIF, arrangerar.

kajak i en sjö

Paddla kajak i den sörmländska skärgården

Två heldagsturer – 31 juli och 4 september

Sommaren är här och vi på SIK vill åter igen erbjuda möjligheten att upptäcka den sörmländska skärgården i kajak. I år har vi valt att ha två ledarledda dagsturer varav en (den 31 juli) riktar sig till nybörjaren eller den som endast paddlat ett par gånger och vill träna på tekniken.  Självklart blir det en tur i fin miljö och inte ”bara” teknikträning. Den andra turen (4 september) riktar sig till den som känner sig rätt bekväm med paddling och orkar en längre tur.

Kostnad: 400 kronor, inklusive kajak, paddel, flytväst och kapell.

Tid: klockan 9.30 – 18.00 för turen den 31 juli
och 9.00 – 18.00 för turen den 4 september

Var: Vi utgår från Hälgö kajak

Maten tar du med själv.

Vi har 6 platser till kajakturen den 31 juli och 8 platser til kajakturen den 4 september.

Sista anmälningsdag: 23 juli till turen 31 juli och 9 augusti till turen den 4 september. Först till kvarn gäller.

Simkunnighet krävs.

För att kunna anmäla dig till dessa turer måste du löst ditt medlemskap i en RSIF-ansluten förening för 2021. Vid anmälan behöver du din medlemskod.

Anmäl dig här till turen den 31 juli

Anmäl dig här till turen den 4 september