Södertälje sjukhus idrottsklubb – SIK

Öppen för dig som är anställd på Södertälje sjukhus samt för personal på psykiatrin i anslutning till sjukhuset och även för dig som arbetar på någon av Region Stockholms vårdcentraler i Södertälje.

Vision:

Ett medlemskap i SIK kostar 50 kronor per kalenderår.

När du löst ditt medlemskap får du ett bekräftelsemejl med din medlemskod. Medlemskoden behöver du när du ska anmäla dig till en aktiviteter i föreningen men även om du vill anmäla dig till en RSIF-aktivitet.

Maria Jäderlund, ordförande
maria.jaderlund@sll.se

Du som medlem i SIK  kan anmäla dig till alla aktiviteter som vårt förbund, Region Stockholms idrotts- och friskvårdsförbund – RSIF, arrangerar.

Aktuellt i SIK