Södersjukhusets idrottsförening – SÖS IF

Öppen för dig som jobbar på Södersjukhuset. Personalavdelningen betalar ditt medlemskap (40 kronor)
Övriga som vill bli medlem bekostar själv avgiften.

Som medlem i Sös IF kan du delta i flera olika evenemang under året, bland annat spela bowling, innebandy, badminton och fotboll. Rabatterade aktiviteter är simning, badminton, bowling .

Ett medlemskap i SÖS IF kostar 40 kronor per kalenderår.

Personalavdelningen betalar medlemsavgiften för SÖS anställda. Övriga som vill bli medlem bekostar av avgiften själva.

Som medlem i SÖS IF får du  tillgång till ett rikt utbud av aktiviteter både lokalt och genom vårt förbund – RSIF – Region Stockholms idrotts- och friskvårdsförbund.

Registrera ditt medlemskap här
(gäller endast om du är anställd på SÖS).

Bli medlem – för externa

Betala med swish eller kort.

När du registrerat/löst ditt medlemskap får du ett bekräftelsemejl med din medlemskod. Medlemskoden behöver du när du ska anmäla dig till en aktiviteter i föreningen men även om du vill anmäla dig till en RSIF-aktivitet.

SÖS IF:s expedition och anslagstavla finns på Hälsoteamet, Hiss G, plan 0.

sosif.sodersjukhuset@sll.se i första hand, annars sms tel: 070-913 31 40.

• Ordförande
    Johanna Palmqvist
    Sektionsledare; friidrott
    johanna.palmqvist@sll.se

Kassör
    Maj-Lis Gellerstedt
    Sektionsledare; badminton, bordtennis, bowling, simning
    maj-lis.gellerstedt@telia.com

Sekreterare
    Siw Wåle

Ledamot
    Yann Osorio
    Sektionsledare; innebandy
    yann.osorio-decastro@sll.se

Ledamot
    Harriet von Post

Suppleant
    Lena Wallberg

Föreningsinformation
    Organisationsnummer
    802017-2774

Pg 553197-5

Du som medlem i Lisebergs IF kan anmäla dig till alla aktiviteter som vårt förbund, Region Stockholms idrotts- och friskvårdsförbund – RSIF, arrangerar.

Aktuellt i SÖS IF

Simning

Medlemsrabatt på Eriksdalsbadet

Lär dig simma crawl