Södersjukhusets IF – SÖS IF

Öppen för dig som arbetar på Södersjukhuset; personalavdelningen står för ditt medlemskap (40 kr.) Externa står själv för den kostanden.

Medlemskap i SÖS IF

Ett medlemskap i SÖS IF kostar 40 kronor per kalenderår.

Personalavdelningen betalar medlemsavgiften för SÖS anställda. Övriga som vill bli medlem bekostar av avgiften själva.

Som medlem i SÖS IF får du  tillgång till ett rikt utbud av aktiviteter både lokalt och genom vårt förbund – RSIF – Region Stockholms idrotts- och friskvårdsförbund.

Bli medlem 2022 – betala med swish eller kort.

SÖS IF:s expedition och anslagstavla finns på Hälsoteamet, Hiss G, plan 0.

För kontakt mejla sosif@telia.com  i första hand, annars sms tel: 070-913 31 40.

Johanna Palmqvist
Sektionsledare; friidrott
johanna.palmqvist@sll.se

• Kassör
    Maj-Lis Gellerstedt
    Sektionsledare; badminton, bordtennis, bowling, simning
    maj-lis.gellerstedt@telia.com

Sekreterare
    Siw Wåle

Ledamot
    Yann Osorio
    Sektionsledare, innebandy
    yann.osorio-decastro@sll.se

Ledamot
    Harriet von Post

Suppleant
    Lena Wallberg

Föreningsinformation
    Organisationsnummer
    802017-2774

Pg 553197-5

Medlemspris på simbiljetter

Du som är anställd av Södersjukhuset och medlem i SÖS IF 2022 har möjlighet att  köpa 3 simbiljetter till rabatterat pris. Observera att vi har ett begränsat antal biljetter och att du endast kan köpa 3 biljetter åt gången.

• Lös medlemskap i SÖS IF för 2022
  • Mejla sosif@telia.com att du är intresserad av att köpa simbiljetter. Ange namn, arbetsplats och ditt medlemnummer i SÖS IF 2022.
  • När du får bekräftelse på anmälan  sätter du in 150 kronor på  på SÖS IFs plusgirokonto: 55 31 97-5.
  • När pengarna kommit in till SÖS IF  skickas ett mejl till dig  med biljetter för utskrift.
Vårt basutbud

Som medlem i Sös IF kan du delta i flera olika evenemang under året, bland annat spela bowling, innebandy, badminton och fotboll. Rabatterade aktiviteter är simning, badminton, bowling .