Stuvsta VC IF

Öppen för dig som arbetar på Stuvsta vårdcentral

Har du som medlem önskemål och idéer på aktiviteter eller vill du engagera dig i föreningen som sektionsledare eller arbeta i styrelsen och valberedning – kontakta styrelsen

Medlemskap 2020

Ett medlemskap i Stuvsta VC IF kostar 50 kronor per kalenderår.

Kontaktperson: Maud Liljefelt

E-post: maud.liljefelt@stuvstavc.se

Du som medlem i Stuvsta VC IF  kan anmäla dig till alla aktiviteter som vårt förbund, Region Stockholms idrotts- och friskvårdsförbund – RSIF, arrangerar.