TioHundra IF

Öppen för alla som arbetar på Karolinska Universitetssjukhus i Solna

Har du som medlem önskemål och idéer på aktiviteter eller vill du engagera dig i föreningen som sektionsledare eller arbeta i styrelsen och valberedning – kontakta styrelsen 

Karolinska FF information

Medlemskap 2020

Ett medlemskap i KSFF kostar 50 kronor per kalenderår och ger dig tillgång till ett rikt utbud av aktiviteter både lokalt och genom vårt förbund – RSIF – Region Stockholms idrotts- och friskvårdsförbund.

Bli medlem– betala med swish eller kort.

När du löst ditt medlemskap får du ett bekräftelsemejl med din medlemskod. Medlemskoden behöver du när du ska anmäla sig till en aktiviteter i föreningen men även om du vill anmäla dig till en RSIF-aktivitet.

Medlemskoden gäller ett kalenderår och består av två bokstäver, två siffror och en bokstav, t.ex. AA22B

Kontakt

Organisationsnummer: 802443-7389

E-post: KSFF.karolinska@sll.se

Styrelsen

Ordförande: Eva Björklund: eva.bjorklund@sll.se

Sekreterare: Caroline Möllermark:caroline.mollermark@sll.se

Kassör: Marita Wallin: marita.wallin@sll.se

KSFF är en ideell förening där allt föreningsarbete som t ex. administration sker helt utan arvode på funktionärernas fritid. Detta innebär att vill du komma i kontakt med styrelsen ska du helst skicka e-post och att det kan dröja innan du kan få svar.

RSIF-aktiviteter

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

KSFF aktuella aktiviteter

Hobbykväll med florist

När? Torsdag 26 november 2020 kl 17.30 – 20.00

Var? Floristutbildarna AB, Transportvägen 7 i Årstaberg, nära pendeltåg, bussar och tvärbanan. 

Hur? Är du inte redan medlem i KSFF? Om inte – anmäl dig först som medlem i föreningen och betala medlemsavgiften om 50kr. När du blivit medlem kan du anmäla dig till hobbykvällen via följande länk: https://dinkurs.se/KSFFflorist2020 . Pris: 275kr/person (subventionerat för KSFF’s medlemmar). Som vid tidigare evenemang har anställda vid Karolinska Huddinge möjlighet att bli medlemmar i KSFF och anmäla sig till denna aktivitet i mån av plats. 

Information från Floristutbildarna: Vi träffas kl 17.30 och börjar med en gemensam samling och presentation av kvällens tema. Floristen demonstrerar och visar det vackra som ska skapas av kursdeltagarna under kvällen och som sen får följa med hem. I kurspriset ingår allt material (2 arbeten som du får ta med dig hem) och fika. 

Begränsat antal platser – så först till kvarn gäller! 

Hoppas vi ses!

/KSFF’s styrelse

KSFF aktuella aktiviteter

Innebandy

Onsdagar kl 18.15 spelar vi innebandy i gymnastiksalen, Norrbacka.

Välkommen att vara med!

Vid frågor om verksamheten, kontakta styrelsen på mail ksff.karolinska@sll.se

Tennis

Du som är medlem i KSFF har möjlighet att spela tennis på föreningens tennisplan på sjukhusområdet.

Kostnaden är 150 kr för hela säsongen och för att få tillgång till planen måste du vara medlem i KSFF (medlemsavgift 50 kr). Bokning av planen görs på schema som varje vecka sätts upp KSFFs tennissektion på anslagstavlan i personalgymmet. Låter det intressant? 

Anmälan och betalning görs via denna länk: https://dinkurs.se/67024

Styrelsen önskar dig en härlig tennissäsong