Ytterö IF

Öppen för anställda inom Psykosavdelningen Ytterö 1 och Ytterö 2

Genom aktivitet, rörelse och delaktighet inspirera till hälsa och skapa engagemang och glädje bland anställda inom psykosavdelningen Ytterö 1 och Ytterö 2

Ett medlemskap i Ytterö IF kostar 250 kronor per kalenderår.

Bli medlem– betala med swish eller kort.

När du löst ditt medlemskap får du ett bekräftelsemejl med din medlemskod. Medlemskoden behöver du när du ska anmäla dig till en aktiviteter i föreningen men även om du vill anmäla dig till en RSIF-aktivitet.

Ytterö IFs styrelse

Björn Kronander, ordförande
bjorn.kronander@sll.se

Tomas Hildebrand, kassör
tomas.hildebrand@sll.se

Nykroppagatan 35
123 32 FARSTAS

Du som medlem i Ytterö IF kan anmäla dig till alla aktiviteter som vårt förbund, Region Stockholms idrotts- och friskvårdsförbund – RSIF, arrangerar.

Våra stadgar

Man i kajak ute på vattnet