• Detta evenemang har redan ägt rum.

Långfärdsskridsko – teknikkurs

13 januari,19:00

250 kronor

Tredje kurstillfället av fyra.

Långfärdsskridsko är en underbar vinteraktivitet med en stor portion av frihet, rörelseglädje och naturupplevelser. Har du också en dröm om att få komma igång med långfärdsskridsko så är första steget/skäret att lära sig långfärdsskridskotekniken.

RSIFs teknikkurs är rolig, utvecklande och du får genom olika övningar träna upp din teknik steg för steg. För att du ska kunna delta behöver du ha väl utprovade utrustning med stabila skor och välslipade långfärdsskridskor. Hjälm är ett krav och vi rekommenderar även knä- och armbågsskydd.

Kursen är på Östermalms idrottsplats rundbana vid fyra tillfällen à 75 minuter:
8 december, 15 december. I januari har vi ett datum klart: 13 januari.
Klockan 19.00-20.15

Kursen är öppen för dig som är medlem i en RSIF-ansluten förening. Medlemskod krävs vid anmälan.

Anmälan till kursens två sista tillfällen: RSIF byter system för anmälan och betalning. Fram till att vi kan öppna upp för anmälan kan du skicka in en intresseanmälan för att delta i kursen två sista tillfällen. Skicka din intresseanmälan till asa.michaelsson@regionstockholm.se

Pris för kursens två sista tillfällen: 125 kronor. Kursavgift och medlemskap betalas så fort RSIF får igång det nya anmälnings- och betalsystemet för medlemskap och aktiviteter. När det blir dags får du ett mejl med länk för betalning av kurs och medlemskap.

Frågor? asa.michaelsson@regionstockholm.se, 070 484 83 87

Datum: