Region Stockholms fotoklubb – RSIFfoto

Öppen för alla fotointresserade i Region Stockholm och för dig som går i pension från Region Stockholm. Du kan även fortsätta att vara medlem om du slutar din anställning men betalar då ett högre pris.

RSIFfoto

Region Stockholms fotoklubb är en ideell förening som riktar sig till alla anställda inom Region Stockholm. Vi är en förening under Region Stockholms idrotts- och friskvårdsförbund. Klubben bildades hösten 2014. Vi är en mycket aktiv förening och ordnar med aktiviteter av olika slag, månadsträffar med olika teman, workshops, fotoutflykter och fotoresor.

Vi välkomnar alla fotointresserade anställda inom regionen. Det spelar ingen roll vad du fotograferar med, mobiltelefon eller digitalkamera går lika bra. 

Medlemskap i RSIFfoto

Ett medlemskap i RSIFs Fotoklubb kostar 250 kronor för anställda och för de som går i pension från Region Stockholm. För dig som som varit medlem men bytt arbetsgivare är kostnaden 350 kronor

Medlemskapet ger dig tillgång till ett rikt utbud av aktiviteter både lokalt och genom vårt förbund – RSIF – Region Stockholms idrotts- och friskvårdsförbund.

Bli medlem för 2024 – betala med swish eller kort.

Logga in på din medlemssida – ange den e-postadress och det lösenord du angav när du blev medlem.

På din medlemssida kan du förnya ditt medlemskap om du varit medlem 2023. Här kan du också se dina kontaktuppgifter och de aktiviteter du anmält dig till.

Får du RSIFs nyhetsbrev? Inte!

Registrera dig här  för att få RSIFs nyhetsbrev.

 

Kontakt

E-post: info@rsiffoto.se

Organisationsnummer: 8024922380

Styrelsen
Lena Nikkola, ordförande

Agneta Vistam, kassör

Johan Flodin

Tomas Lind

Åza Lundwall

Eva Lindmark