• Detta evenemang har redan ägt rum.

Mental Health Run 2021 – virtuell

2 oktober - 10 oktober

140 kronor

Subventionerat pris för RSIFs medlemmar

Det bästa för den psykiska hälsan är motion och forskning – därför uppmuntrar RSIF alla att anmäla sig till Mental Health Run!

MHR är ett välgörenhetsevenemang för att synliggöra hur viktig den fysiska aktiviteten är för vår psykiska hälsa. Överskottet går oavkortat till den psykiatriska forskningen.

MHR är inget elitlopp utan alla ska  kunna delta och vi möts på lika villkor oavsett bakgrund, ekonomiska förutsättningar, sjukdom eller motionsvana.

Loppet på plats i Stockholm

Loppet går den 2 oktober med start och målgång vid Sjöhistoriska museet. Den 5 km långa banan går runt Djurgårdsbrunnsviken och är lättlöpt/lättgången. Starten går klockan 13.00.

Virtuellt

Kan du inte vara på plats kan du genomföra loppet virtuellt mellan den 2 – 10 oktober. Distanserna på det virtuella loppet är 2,5 km, 5 km eller valfri distans. Det virtuella loppet genomför du på den plats som passar dig.

RSIFs medlemsrabatt

RSIF har beslutat att subventionera loppet för våra deltagare och du som är medlem i en RSIF-förening 2021 får 30% rabatt på startavgiften. Ordinarie pris för loppet på plats är 295 kronor och 200 kronor för det virtuella loppet.

Rabattkod: RSIF21

Börjar: