• Detta evenemang har redan ägt rum.

Höstvandring på Runmarö

Gratis
Följ med på en härlig skärgårdvandring på Runmarö. Under vandringen går vi igenom pittoreska byar och fina skogar, upp på ett utsiktsberg med vid havsutsikt. Terrängen är varierad och vi går på lättgångna  grusvägar och skogsstigar till lite mer kupérad och brant terräng vid utsiktsberget. Följ med på hela vandringen eller en del av dagen.

Hur tar man sig till Runmarö: SL-buss från Slussen till Stavsnäs vinterhamn på Värmdö. Bussresa tar ca 1 timme.

Egen bil. Stor parkering finns vid Stavsnäs vinterhamn. P-avgift tillkommer.

Waxholmsbåt från Stavsnäs vinterhamn till Styrsvik på Runmarö. Båtresan tar ca 10 minuter.

Waxholmsbåt med SL-kort: Från den 14 september kan du åka Waxholmsbåt med SL-kort. Korten som gäller är 30-, 90-dagars och årskort.

För vem: Medlemmar i en RSIF-förening. Som medlem får du ta med sällskap.

När: Söndag den 3 oktober

Tid: Waxholmsbåt från Stavsnäs vinterhamn till Styrsvik klockan 10.40. Hemresa med Waxholmsbåt  från Styrsvik till Stavsnäs vinterhamn klockan 16.40.

Vill man åka tidigare eller senare från Styrsvik går det båt till Stavsnäs klockan 13.50 och 19.25. SL-bussar ansluter med båtarna.

Pris: Gratis. Du står själv för resekostnaden.

Karta över vandringen

Naturkartan (bra app för mobilen)

SL. Buss Slussen –  Stavsnäs

Waxholmsbolaget tidtabell