IF Oliven

Öppen för alla i Region Stockholm som inte har en egen förening på sin arbetsplats. Personer som inte är anställda inom Region Stockholm kan bli medlem efter beslut av IF Olivens styrelse.

Föreningens ändamål är att aktivera och stimulera föreningens medlemmar till ett aktivare liv både på och utanför arbetsplatsen samt erbjuda kulturella aktiviteter.

Ett medlemskap i IF Oliven kostar 50 kronor per kalenderår.

Anmäl dig här – betala med swish eller kort.

Postadress: IF Oliven,
att: Johanna Lindberg
Hälso- och sjukvårdsförvaltningen
Box 6909, 102 39 Stockholm

IF Olivens styrelse

Ordförande: Johanna Lindberg,  Hsf  johanna.lindberg@sll.se

Vice ordförande: Linnéa Karlsson-Lind, Hsf linnea.karlsson-lind@sll.se

Sekreterare
Birgitta Bräysy, Trafikförvaltningen,  birgitta.braysy@sll.se

Kim Raihle-Held, Hsf
kim.raihle-held@sll.se

Kassör:  Lisbeth Nordlund Hsf,  e-post lisbeth.nordlund@sll.se

Övriga styrelsemedlemmar:
Magnus Bruno, Trafikförvaltningene-post magnus.bruno@sll.se

Pelle Jakobsson
perl.jakobsson@gmail.com

Tipsa oss!

Har du tips på en rolig aktivitet och/eller är du själv intresserad av att hålla en aktivitet för IF Oliven så tar vi tacksamt emot ditt förslag. Tack!

Ge ditt tips här

Du som medlem i IF Oliven kan anmäla dig till alla aktiviteter som vårt förbund, Region Stockholms idrotts- och friskvårdsförbund – RSIF, arrangerar.

Årsmöte 24 mars

IF Olivens årsmöte hölls digitalt den 24 mars. Carina Hedberg avgick och tackades av efter flera år i styrelsen. Magnus Bruno, Trafikförvaltningen, valdes in som ny ledamot. Alla övriga valbara, valdes om.

Zumba -start 27 maj

Alla Region Stockholm anställda  är välkommen att prov-på vid två tillfällen – om man därefter vill  fortsätta söker man medlemskap i IF Oliven.

Tid: 16.30 – 17.15
Plats:
gården mellan Lindhagensgatan 98-100 och Lindhagensterrassen
Kursledare: Zohra Gzoul, Hsf

Inga förkunskaper krävs och Zumban är gratis. Anmäl dig till:  zohra.gzoul@sll.se

Vid intresse fortsätter Zumban på torsdagarna vid Lindhagen och som extra plus även en gång i månaden i Rålambshovsparken. Bra vá!

Vandring i orsa, Dalarna, 2-5 september
ChiBall

Chiball planeras till hösten2/9 t.om. 9/12; 15 gånger

Torsdagar kl 18-19.45

Max 12 deltagare

Plats:  Afasicenter Sabbatsberg, Klarahuset Sabbatsberg, Konferenslokalen, Sabbatsbergsv 6

Ledare Rigmor Olivegård , en av Svergies mest meriterade Chi Ball ledare, www.chiball.se

Preliminärt pris: 650 kronor

Medlemskap i IF Oliven för 2021 krävs.