IF Oliven

Öppen för alla i Region Stockholm som inte har en egen förening på sin arbetsplats.
Personer som inte är anställda inom Region Stockholm kan bli medlem efter beslut av IF Olivens styrelse.

Medlemskap i DSIF

Ett medlemskap i IF Oliven kostar 50 kronor per kalenderår.

Tipsa oss!

Har du tips på en rolig aktivitet och/eller är du själv intresserad av att hålla en aktivitet för IF Oliven så tar vi tacksamt emot ditt förslag. Tack!

Ge ditt tips här

IF Olivens stadgar

IF Olivens årsmöte 24 mars 2021

IF Olivens årsmöte hölls digitalt den 24 mars. Carina Hedberg avgick och tackades av efter flera år i styrelsen. Magnus Bruno, Trafikförvaltningen, valdes in som ny ledamot. Alla övriga valbara, valdes om.

ChiBall hösten 2021

Antal tillfällen: 15 gånger, 2 september – 9 december

Dag och tid: Torsdagar klockan  18.00-19.45

Maximalt antal deltagare: 12 personer

Plats:  Afasicenter Sabbatsberg, Klarahuset Sabbatsberg, Konferenslokalen, Sabbatsbergsv 6

Ledare: Rigmor Olivegård , en av Svergies mest meriterade Chi Ball ledare. www.chiball.se

Pris: 650 kronor

Medlemskap i IF Oliven för 2021 krävs.

Anmäl dig här

Om intresse för zumba finns kontakta Zohra Gzoul, zohra.gezoul@regionstockholm.se