Karolinska Solna friskvårdsförening – KSFF

Öppen för alla som arbetar på Karolinska Universitetssjukhus i Solna

Har du som medlem önskemål och idéer på aktiviteter eller vill du engagera dig i föreningen som sektionsledare eller arbeta i styrelsen och valberedning – kontakta styrelsen

Medlemskap 2020

Ett medlemskap i KSFF kostar 50 kronor per kalenderår.

När du löst ditt medlemskap får du ett bekräftelsemejl med din medlemskod. Medlemskoden behöver du när du ska anmäla dig till en aktiviteter i föreningen men även om du vill anmäla dig till en RSIF-aktivitet.

Organisationsnummer: 802443-7389

E-post: KSFF.karolinska@sll.se

Ordförande: Eva Björklund: eva.bjorklund@sll.se

Sekreterare: Caroline Möllermark:caroline.mollermark@sll.se

Kassör: Marita Wallin: marita.wallin@sll.se

KSFF är en ideell förening där allt föreningsarbete som t ex. administration sker helt utan arvode på funktionärernas fritid. Detta innebär att vill du komma i kontakt med styrelsen ska du helst skicka e-post och att det kan dröja innan du kan få svar.

Du som medlem i KSFF kan anmäla dig till alla aktiviteter som vårt förbund, Region Stockholms idrotts- och friskvårdsförbund – RSIF, arrangerar.

Aktuellt i KSFF

Innebandy

Onsdagar kl 18.15 spelar vi innebandy i gymnastiksalen, Norrbacka.

Välkommen att vara med!

Vid frågor om verksamheten, kontakta styrelsen på mail ksff.karolinska@sll.se

Tennis

Du som är medlem i KSFF har möjlighet att spela tennis på föreningens tennisplan på sjukhusområdet.

Kostnaden är 150 kr för hela säsongen och för att få tillgång till planen måste du vara medlem i KSFF (medlemsavgift 50 kr). Bokning av planen görs på schema som varje vecka sätts upp KSFFs tennissektion på anslagstavlan i personalgymmet. Låter det intressant?

Anmälan och betalning görs via denna länk: https://dinkurs.se/67024

Styrelsen önskar dig en härlig tennissäsong