Hälsoutmaningen 2024

6 maj,08:00 - 2 juni,23:00

Häng med i vårens roligaste och mest inspirerande hälsoutmaning!

Sätt ihop ett lag och utmana dina kollegor, övriga förvaltningar och dig själv i RSIFs hälsoutmaning. Dela in arbetsplatsen i ett eller flera lag. Det går bra att vara ojämnt antal deltagare i ett lag eftersom det är genomsnittet som räknas. På er egna lagsida peppar ni och följer varandra lite extra. ReachingApp lottar ut priser i form av upplevelser från Greatdays. Så samla kollegorna och var med i den årliga hälsoutmaningen.

Hur får du poäng?

• Steg – Du får poäng för varje steg du tar.
  • Övrig träning – Du kan välja från en lång aktivitetslista och få poäng utefter det.
  • Veckoutmaningar – Utmaningarna är små, nåbara och inspirerar dig som deltagare till att skapa nya beteenden som båda förbättrar din hälsa, men även höjer stämningen på din arbetsplats.
  • Quiz – I takt med att ditt lag avancerar på den digitala spelplanen låser du upp kluriga quiz-frågor. Svarar du rätt tjänar du extrapoäng som får ditt lag att avancera framåt mot slutmålet.

Information och anmälan

För vem: Alla medarbetare i Region Stockholm är välkomna att anmäla sig. Ju fler vi blir desto roligare.

Vi har inget krav på medlemskap i en RSIF-ansluten förening för att delta i RSIFs Hälsoutmaning. Men du är naturligtvis välkommen att bli medlem. Ett medlemskap kostar lite och ger mycket! Hitta din förening och bli medlem

När: 6 maj – 2 juni (fyra veckor)

Sista anmälningsdag: Anmälan kan göras ända fram till start. Om du önskar stegräknare är sista anmälningsdag 24 april.

Efteranmälan är dock möjlig om man inte beställer stegräknare.

Pris: 74 kronor per person. Om du även önskar en stegräknare blir priset 156 kronor. Priserna är inklusive moms.

Tänk på miljön – innan du väljer anmälan med stegräknare! Kanske har du redan en stegräknare som hoppas på att komma till nytta? Det finns också en mängd olika appar för mobilen som räknar steg. Dessutom kan Hälsoutmaningens system räkna om din aktivitet och tid till poäng.

Om chefen står för kostnaden är priset exkl. moms: 59 kronor, alternativt 125 kronor med stegräknare

Gör så här för att anmäla dig:

1. Klicka på denna länk. Fyll i uppgifterna i formuläret. Du behöver veta hur många som ska delta, om de vill ha stegräknare samt faktureringsuppgifter
  2. Inom något dygn skickas en aktiveringskod ut till dig som kontaktperson. Vidarebefordra det mailet till dem som ska delta.
  3. Var och en skapar ett konto med hjälp av aktiveringskoden.
  4. De som ska vara lagledare skapar sitt eller sina lag.
  5. Var och en går med i aktuellt lag.

Hälsopepp.

För att peppa er lite extra så tänkte vi påminna er om förra årets fantastiska siffror och i år ska vi vara ännu bättre!

Vi var 4 736 unika deltagare, utspritt på 556 olika lag där 18 av Regions Stockholms organisationer var representerade.

Tillsammans gick vi 906 161 steg och deltog i 59 954 extra utmaningar.

Start:
6 maj,08:00