RSIFs föreningar

Öppna för alla som jobbar inom Region Stockholm. Som medlem kan du anmäla dig till allt som föreningen och RSIF erbjuder.
Ett medlemskap kostar lite men ger mycket. Vill ni starta en lokal förening eller en intresseförening – kontakat RSIFs kanlsi

RSIFs vision: Att genom aktivitet, rörelse och delaktighet inspirera till hälsa och skapa engagemang och glädje bland Region Stockholm medarbetare.

Alla som jobbar inom Region Stockholm kan bli medlem i en av RSIFs föreningar. Att lösa medlemskap tar ett par minuter och kostar väldigt lite. Betalningen sker med swish eller kort och därefter får du ett bekräftelsemejl med din medlemskod. Koden gäller ett kalenderår och ger dig möjlighet att anmäla dig till alla aktiviteter som din förening och förbundet – RSIF – erbjuder under året. Observera att medlemskapet måste förnyas varje nytt år för att du ska fortsätta vara medlem. De flesta föreningar välkomnar dessutom dig som går i pension – ett fint erbjudande då du får mer egen tid.

Bli i första hand medlem i er lokala förening. Har ni ingen lokal förening kan du bli medlem i medlem i IF Oliven (en sammanslagning av tre föreningar) som är öppen för alla som inte har en egen förening. Är du fotointresserad rekommenderar vi dig at bli medlem i RSIFs Fotoklubb – rolig, social och utvecklande för alla fotointresserade. Och är du över 50 år och är eller varit aktiv inom SLIF/RSIF så tveka inte att söka medlemskap i RSIFs Veteranklubb – välkomnade, varm och social för alla som har en speciell relation till SLIF/RSIF. Ok med dubbla medlemskap.

Lokala sjukhusföreningar

Har ni en lokal förening på det sjukhus du jobbar på söker du medlemskap där.

Övriga lokala förening

Har ni en lokal förening på er arbetsplats söker du medlemskap där.

Övriga föreningar

Föreningar som inte är arbetsplatsbundna utan öppna för alla i Region Stockholm.

IF Oliven är öppen för alla som inte har en lokal förening på sin arbetsplats.

Fotoklubben är RSIFs första intresseförening och  öppen för alla fotointresserade i Region Stockholm.

Veteranklubben är öppen för dig som är över 50 år och som är eller tidigare varit aktiv inom SLIF/RSIF.