Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Höstvandring på Ingarö

8 oktober, 2023

Gratis
Ingarös vackra och vilda natur

Följ med på en fin och varierad vandring ute på Ingarö, med start i Brunn och slutmål vid Björkviks brygga. Vandringen är gratis men du ska löst ditt medlemskap för 2023. Du kan boka tre platser, en för dig och upptill två för kompisar. Vi vandrar runt Vidsjön , förbi Fagerholm, genom Långviksträsk naturreservat och längs stränderna och klipporna vid Björnö Sandarna. Gillar du vacker natur och att ta dig fram till fots är detta en vandring för dig!

Terrängen är emellanåt kuperad, men bjuder även på skogsväg och asfalt där benen bara kan rulla på. Under dagen får vi njuta av vacker skog, sjöar, myrmark, samt sandstränder med havsutsikt. Bra skor och kondition för en hel dag krävs dock på denna ca 15 km långa vandring. Det kostar inget att följa med, men du måste vara medlem. Som medlem får du ta med dig två vänner.

Vandringen är ca 15 km och delvis kuperad. Hur lång tid vandringen tar beror på gruppsammansättningen och hur mycket tid vi vill lägga på att stanna och njuta. Tiden satt till klockan 17, men kan bli både kortare och längre. För de som inte vill/orkar finns möjlighet att hoppa av längs vägen och ta bussen tillbaka. Observera dock att bussturerna är mycket sparsamma.

Samling vid busshållplatsen i Brunn ca klockan 10.20.
Med buss: från Slussens busshållplats Nacka/Värmdö :klockan 09.57, läge O med buss 430X mot Eknäs.
Framme i Brunn klockan 10.24.

Följande tider avgår bussen 428x från Björkviks brygga till Slussen

  • kl.13.26
  • kl. 14.56
  • kl.16.26
  • kl.17.56

Bil kan parkeras vid Marikavägen som ligger nära där vår vandring börjar in i skogen. Vid rondellen i Brunn, första infart till höger in på Mörtviksvägen. Sväng sedan först väg till vänster (Dalhuggevägen). Håll därefter vänster hela tiden tiden tills du kommer till parkeringsplatsen på Marikavägen. Från avfarten på Mörtviksvägen är det en mycket kort bit till Marikavägen.

Anmälan
Anmälan är obligatorisk och för att kunna anmäla dig måste du vara medlem och betalt ditt medlemskap för 2023. Som medlem kan du ta med dig 2 vänner.

Anmäl dig här

 

 

 

Detaljer

Datum:
8 oktober, 2023
Kostnad:
Gratis
Evenemang Kategori:

Arrangör

RSIF
Telefon
0704848387
Visa Arrangör-webbplats