Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Prova på curling, Sundbybergs Curlinghall

12 oktober, 2023,17:00 - 19:00

235 SEK

Samla kollegorna, ta fram din inre Anette Norberg och följ med oss på RSIF och prova på den roliga sporten curling!

Torsdagen den 12/10 så bjuder RSIF in till en rolig prova på-kväll där ni medlemmar får prova på curling.

Curling är en rolig och social sport som inte kräver några förkunskaper utan en erfaren instruktör leder aktiviteten och förklarar regler och hur man spelar till er på plats. Curling är en sport som bjuder in till mycket skratt och passar en bred målgrupp.

När: Klockan 17-19 Torsdagen 12/10

Instruktion:

Vi börjar med att gå igenom utrustningen samt talar om säkerheten på isen. Sedan har vi instruktion på isen och gör några övningar tillsammans. Detta tar sammanlagt ca 30 minuter. Därefter är ni redo att spela på egen hand. OBS!!! Det är viktigt att alla kommer i tid, då vi måste ta instruktionen för alla samtidigt. Det går inte att komma efteråt och vara med utan genomgång om man inte har erfarenhet av curling sedan tidigare.

Kläder:

Det ni behöver veta är att ni ska ha med varma, bekväma och rymliga kläder. Kläder för skidåkning passar bra. Rekommenderar ej finkläder/jeans. Temperaturen i hallen är ca +6 grader.

Hitta hit:

Med T-bana.

Blå linje nr 10 (mot Hjulsta) till station Duvbo. Korsa Tulegatan. Därifrån ser man simhallen.

Med Tåg.

Pendeltåg till station Sundbyberg. Antigen så byter man till tunnelbana och åker en station (se ovan). Alternativt går man från stationen mot idrottsplatsen, ca 15 minuters promenad.

Med bil:

Åk mot Solna och Sonahallen. Kör Gränsgatan mot Sundbyberg. Fortsätt Tulegatan till rondellen Fredsgatan. Ta höger i rondellen. Där ifrån ser man simhallen. Parkeringsplatser finns utanför Idrottsplatsen.

Curlinghallen ligger i den bortre änden av Sundbybergs Idrottsplats. Passera förbi till höger om fotbollsplanerna till en byggnad med ett grått tak. Ingången till curlinghallen finns på vänster sida sett från konstgräsplanen.

Kostnad: 235:- per person och då ingår lån av utrustning.

KLICKA HÄR FÖR ATT ANMÄLA DIG

Vid frågor kontakta Victor på RSIFs kansli:

victor.sodergren@regionstockholm.se
08-123 17751

 

 

Detaljer

Datum:
12 oktober, 2023
Tid:
17:00 - 19:00
Kostnad:
235 SEK
Evenemang Kategori:

Arrangör

RSIF
Telefon
0704848387
Visa Arrangör-webbplats