Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Mental Health Run – till subventionerat medlemspris

30 september, 2023,13:00

200 kronor

5 km för den psykiska hälsan och forskningen!
Mental Health Run är ett välgörenhetsevenemang med syfte att synliggöra hur viktigt fysisk aktivitet är för den psykiska hälsan. Allt överskott från loppet går oavkortat till den psykiatriska forskningen och genom att medverka bidrar du därmed till att forskningen får mer pengar. 

Mental Health Run är en ideell förening som vill verka för att via fysisk aktivitet förbättra den mentala hälsan. Allt överskott går oavkortat till den psykiatriska forskningen.
Psykisk och fysisk hälsa hänger ihop och MHR vill verka för rörelse, gemenskap och glädje. Tanken är att alla ska kunna delta i loppet, att vi möts på lika villkor oavsett bakgrund, ekonomiska förutsättningar, sjukdom eller motionsvana.

Mental Health Run erbjuder en lättlöpt/lättgången bana på 5km på en av Stockholms vackraste bansträckningar med start- och målområde vid Sjöhistoriska museet. Banan går 1 varv runt Djurgårdsbrunnsviken och längs vägen passerar man Rosendals trädgård, Skansen, Djurgårdsbron, Amerikanska ambassaden och andra sevärdheter.

Loppets start och målgång är på fältet utanför Sjöhistoriska Museet vid gärdet.

Beroende på hur man tar sig runt banan så tar det lite olika lång tid, men den är öppen 1,5 timme så du har gott om tid på dig. 2023 kommer alla som är anmälda i Mental Health Run att ha tidtagning.

RSIF subventionerade medlemspris: 200 kronor (medlemskap för 2023 krävs)

Ordinarie pris: 275-395 kronor

Ännu inte medlem? Hitta din förening och bli medlem här

Obs! Vid anmälan måste du ange den e-postadress och det lösenord du angav när du löste ditt medlemskap i en RSIF-förening

Anmäl dig här

Mental Health Runs hemsida: https://mentalhealthrun.se

Kontakt med RSIFs kansli: asa.michaelsson@regionstockholm.se, 070 484 83 87

Detaljer

Datum:
30 september, 2023
Tid:
13:00
Kostnad:
200 kronor
Evenemang Kategori:
Webbplats:
https://mentalhealthrun.se

Arrangör

RSIF
Telefon
0704848387
Visa Arrangör-webbplats

Plats

Sjöhistoriska museet
Djurgårdsbrunnsvägen 24
Stockholm, 10252
+ Google Map