Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Nybörjarkurs i mountainbike i Ursvik

11 maj, 2023,17:30 - 1 juni, 2023,19:30

Evenemangs-serie Evenemangs-serie (Se allt)
500 KR

IF Oliven anordnar tillsammans med Friluftsfrämjandet i Ursvik en nybörjarkurs för dig som vill lära dig att cykla i skog och mark, över stock och sten, i uppförsbackar såväl som nerförsbackar. Under tre kvällar under maj och juni kommer vi genom roliga och lärorika tillfällen lära dig grunderna i mountainbike.

Kursen omfattar tre tillfällen á 2 timmar med egen cykel alternativt finns 3-4 cyklar att hyra för 100 kr per gång. Kursens maxantal är 6 deltagare.

När: första tillfället är 11 maj, tillfälle två är 25 maj och tredje och sista tillfället är 1 juni

Tid: klockan 17.30-19.30

Var: Ursviks IP, Ursviksvägen 98, Sundbyberg

Medlemspris: Totalt 500 kr för kursen/deltagare samt krav om medlemskap i Friluftsfrämjandet (380 kr alternativt familjemedlemskap 550 kr). 100 kr rabatt ges till IF Olivens medlemmar, som återbetalas i efterhand.

100kr rabatt ges till IF Olivens medlemmar, som återbetalas i efterhand när kursen är genomförd. Kontakta då IF Olivens kassör lisbeth.nordlund@regionstockholm.se och ange medlemsnummer, bank och bankkonto dit pengarna ska sättas in.

Aktiviteten är öppen för alla RSIF- anslutna medlemmar.

Anmälan till aktiviteten görs på Friluftsfrämjandets webbsida: Nybörjarkurs i MTB – Friluftsfrämjandet (friluftsframjandet.se) . Sista anmälningsdag: 11 maj.

Observera att om du inte har egen cykel och önskar hyra för 100kr/gång så behöver det liksom din längd meddelas till IF Olivens kontaktperson för aktiviteten johanna.lindberg@regionstockholm.se då detta inte går att registrera i Friluftsfrämjandets anmälningslänk.

Medlemskap i Friluftsfrämjandet ordnas genom denna länk: https://www.friluftsframjandet.se/engagera-dig/bli-medlem/
Det går bra att välja vilken lokalavdelning man vill men det uppmuntras från arrangören att gärna välja Solna-Sundbyberg-Spånga-Kista som håller i denna aktivitet.

Detaljer

Start:
11 maj, 2023,17:30
Slutar:
1 juni, 2023,19:30
Serie:
Kostnad:
500 KR
Evenemang Kategorier:
,
Webbplats:
Nybörjarkurs i MTB - Friluftsfrämjandet (friluftsframjandet.se)

Plats

Ursviks IP
Ursviksvägen 98
Sundbyberg,
+ Google Map