Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Curling – Prova på tillfälle

15 februari,17:00 - 18:45

235SEK

🥌 UPPLEV SPÄNNINGEN AV CURLING: PROVA PÅ-KVÄLL DEN 15/2 KL. 17-18.45! 🥌

Är du redo för en unik och spännande upplevelse? Ta chansen att testa på curling och upptäck spänningen på isen! Vår prova på-kväll den 15/2 mellan kl. 17-18.45 är det perfekta tillfället att lära dig grunderna i detta fängslande vintersportspel. RSIF subventionerar denna aktivitet så för dig som medlem kostar det enbart 235 kronor. Oavsett om du är nybörjare eller har provat på curling tidigare kommer du lämna med nya färdigheter och roliga upplevelser.

🌬️ Upptäck Magin på Isen: Släpp vardagens stress och kyla bakom dig när du kliver in på isen för en oförglömlig upplevelse. Curling är inte bara en sport, det är en gemenskap och en möjlighet att skapa roliga minnen.

🤝 Lär känna dina kollegor: Samla dina kollegor och upplev hur curling främjar teamwork och samarbete. En perfekt aktivitet för att stärka banden och skapa en positiv atmosfär.

🎟️ Boka Din Plats Nu: Antalet platser är begränsat, så se till att boka din plats redan idag! Detta är din chans att känna den iskalla vinden, känslan av att släppa iväg stenen och vara Anette Norberg för en tid.

Kläder:

Det ni behöver veta är att ni ska ha med varma, bekväma och rymliga kläder. Kläder för skidåkning passar bra. Rekommenderar ej finkläder/jeans. Temperaturen i hallen är ca +6 grader.

Instruktion:

Vi börjar med att gå igenom utrustningen samt talar om säkerheten på isen. Sedan har vi instruktion på isen och gör några övningar tillsammans. Detta tar sammanlagt ca 30 minuter. Därefter är ni redo att spela på egen hand. OBS!!! Det är viktigt att alla kommer i tid, då vi måste ta instruktionen för alla samtidigt. Det går inte att komma efteråt och vara med utan genomgång om man inte har erfarenhet av curling sedan tidigare.

Hitta hit:

Curlinghallen ligger i den bortre änden av Sundbybergs Idrottsplats. Passera förbi till höger om fotbollsplanerna till en byggnad med ett grått tak. Ingången till curlinghallen finns på vänster sida sett från konstgräsplanen.

Missa inte chansen att vara en del av denna fantastiska curlingkväll! Anmäl dig redan nu och låt oss tillsammans skapa en minnesvärd stund den 15/2 mellan kl. 17-18.45.

Vi ser fram emot att välkomna dig till en kväll fylld av glädje och gemenskap.

📍 Plats: Sundbybergs curlinghall 📅 Datum: 15/2 🕒 Tid: 17.00-18.45

Boka din plats nu och var med på en trevlig kväll med kollegor från hela Region Stockholm! 🥌✨

Anmäl dig här

Vid frågor eller funderingar kring evenemanget kan ni kontakta rsif.sf@regionstockholm.se 

Detaljer

Datum:
15 februari
Tid:
17:00 - 18:45
Kostnad:
235SEK
Evenemang Kategori:

Arrangör

RSIF
Telefon
0704848387
Visa Arrangör-webbplats