Regionmästerskap i Golf

21 september,13:00 - 18:00

425 kronor
Regionmästerskapet är en trevlig och avslappnad tävling för alla Region Stockholms golfspelande medarbetar. I år hålls tävlingen på Nacka Golfklubb. I anmälan anger du ditt handicap och  beroende på antal spelare blir det en eller två klasser. Tävlingen avslutas med prisutdelning. Välkommen till en rolig och spännande tävling tillsammans med likasinnade kollegor från hela regionen.

När: 21 september

Start: klockan 13.00

Var: Nacka golfklubb

Spelform: Slaggolf

Klasser: Beroende på antal deltagare kan det bli en eller 2 klasser

Anmälningsavgift: 425 kronor

Sista anmälningsdag: 12 september

Nacka golfklubb: https://www.nackagk.se/

Värdar för tävlingen är förra årets segrare: Per Blomqvist , HSIF och Ingrid Meldahl, DSIF. De gör all planering, hälsar er välkomna och håller i prisutdelningen.

Medlemskrav:  För att kunna anmäla sig måste man vara löst medlemskap i en av RSIFs föreningar för 2022. Ett medlemskap kostar oftast inte mer än 50 kronor per år.

Ännu inte medlem? Hitta förening och lös medlemskap

Medlemsinloggning: När du löser ditt medlemskap anger du din e-postadress och hittar på ett lösenord för ditt medlemskap, dessa två uppgifter behövs sedan för kunna fullfölja anmälan med betalning av startavgiften.

Så här anmäler du dig

1. Du har löst medlemskap i er RSIF-förening för 2022. Du har en e-postadress och ett lösenord.
  2. Registrera dig: Ange din RSIF-förening, golf-handicap och kontaktuppgifter
  3. Betala startavgiften, här loggar du in med din e-postadress och ditt lösenord.
  4. Nu är du anmäld.

Registrera dig här