Sommarpromenad 24 augusti – Grinda

24 augusti,00:00

Lördagen den 24:e augusti – Grinda

Vi åker Waxholmsbåt till Grinda. Kostnad 125 kronor, 79 kronor reducerat pris.
Mer information och avgångstid kommer senare.

Promenadnätverkets sista promenad för den här sommaren går till Grinda i Stockholms mellersta skärgård, drygt 1,5 timme från Stockholms storstadspuls.

Grinda är ett Naturreservat som ägs av Skärgårdsstiftelsen och en av skärgårdens mest populära och välbesökta öar.  Hit åker den som vill komma bort en stund och njuta av lugnet, naturen, bad.
Vi kommer att ha två raster utomhus, så ta med både matsäck och fika. Tag även med badkläder om så önskas.

Om du så önskar kan du själv boka en plats på vandrarhemmet och stanna kvar över natten och åka hem först på söndagen.

Klicka här för att komma till vandrarhemmets hemsida

Promenadvärdar: Ulla och Siw

Denna promenad är sommaren sista tillsammans med RSIF:s promenadnätverk men söndagen den 8:e startar vi åter med våra Söndagspromenader varannan söndag så håll utkik på hemsidan.

Söndagspromenaderna är ca 1 mil långa och går i ett pratvänligt tempo. Oftast finns det möjlighet att gå kortare eller längre sträcka än annonserat för den som vill. Det är gratis att delta och vi har ingen föranmälan. Promenaderna är en medlemsaktivitet men det går självklart bra att ta med en familjemedlem eller vän, men du är lika välkommen att delta ensam. Vilket de flesta också göra och det är lite själva idén- har man ingen att promenera med – promenera med oss.

Vill du läsa mer om RSIFs söndagspromenader och kommande promenader klicka HÄR!

Natur och vandringstips, klicka HÄR!

Kom gärna med idéer om var du vill gå eller om du själv har någon promenad som du vill dela med dig av. Kanske har du någon övrig fråga? Hör då av dig till rsif.sf@regionstockholm.se

Datum:
24 augusti