Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Sommarpromenad 4:e augusti- Bogesundslandet

4 augusti,10:00 - 17:00

Söndagen 4: augusti – Bogesundslandet

Start kl 09.45 Ropstens T-bana, utgången mot busstorget och Lidingöbanan för gemensampromenad ner till Norra Kajvägen och SL-båt 80, alternativt Norra Kajvägen kl 10.00.

Promenadsnätverkets andra promenad går på Bogesundslandet där vi vandrar Stortallsrundan. Under resan hit som tar 50 minuter får du chansen att njuta av Stockholm fina skärgården från sjösidan.

Vi kommer att ha två raster utomhus, så ta med både matsäck och fika. Tag även med badkläder om så önskas.

Promenadvärdar: Anneli och Eva

Vi har ytterligare en så kallad ”sommarpromenad” lördagen den 24:e augusti då vi vandrar på skärgårdsön Grinda.

Söndagspromenaderna är ca 1 mil långa och går i ett pratvänligt tempo. Oftast finns det möjlighet att gå kortare eller längre sträcka än annonserat för den som vill. Det är gratis att delta och vi har ingen föranmälan. Promenaderna är en medlemsaktivitet men det går självklart bra att ta med en familjemedlem eller vän, men du är lika välkommen att delta ensam. Vilket de flesta också göra och det är lite själva idén- har man ingen att promenera med – promenera med oss. 

Vill du läsa mer om RSIFs söndagspromenader och kommande promenader klicka HÄR!

Natur och vandringstips, klicka HÄR! 

Kom gärna med idéer om var du vill gå eller om du själv har någon promenad som du vill dela med dig av. Kanske har du någon övrig fråga? Hör då av dig till rsif.sf@regionstockholm.se 

 

Detaljer

Datum:
4 augusti
Tid:
10:00 - 17:00
Evenemang Kategori:

Arrangör

RSIF
Telefon
0704848387
Visa Arrangör-webbplats