Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Stadsvandring med IF Oliven 17 maj

17 maj, 2022,17:00 - 19:00

Stadsfoto

Häng med på en trevlig och lärorik promenad runt västra Kungsholmen med guiden Maria Lindberg Howard från Stockholm Stories. Ett perfekt sätt att samla steg i RSIFs Hälsoutmaning!

Vi promenerar i området kring Stadshagen, St Görans sjukhus, St Göransparken, Fleminggatan och avslutar vid Fridhemsplan. Promenaden tar ca 90-120 min och guiden använder mikrofon och bärbar högtalare.

Samling: Tisdag den 17 maj kl 17.00 vid Stadshagens T-baneentré vid Electrolux.

Kostnad: Gratis med giltigt medlemskap för 2022 i IF Oliven (endast 50 kr, medlemskap tecknas via https://regionstockholmsif.se/if-oliven/).

Anmälan: Anmälan till linda.ottebjer@regionstockholm.se. Max antal 20 personer.

Information från guiden:

Jag som guidar er heter Maria Lindberg Howard, är stockholmska i fjärde generationen och som hembygdsforskare omåttligt nyfiken på min hemstad. I mer än 20 år har jag i mitt företag Stockholm Stories stadsvandrat med grupper i de olika innerstadsdelarna. Promenaderna har ett fokus på stadsliv – hur staden har vuxit och utvecklats – samt vardagsliv – hur det har varit att leva, bo, arbeta och roa sig i Stockholm genom tiderna. Ämnen som vi alla kan relatera till och som det är både intressant och roligt att samtala om i gruppen under promenaden. Jag visar bilder och kartor och använder mikrofon och bärbar högtalare så att alla hör bra.

Detaljer

Datum:
17 maj, 2022
Tid:
17:00 - 19:00
Evenemang Kategori: