Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

 • Detta evenemang har redan ägt rum.

Skidresa till Ramundberget

16 mars, 2023,00:00 - 19 mars, 2023,00:00

Skidresan är fulltecknad!

Vinterns skidresa i Region Stockholm går till Ramundberget, 16 – 19 mars. En skidresa där allt ingår. Missa inte en helg full av skid-och brädåkning. Det här är ett perfekt sätt att både umgås, ha kul och samtidigt komma tillbaka på måndag som en ännu bättre skid- eller brädåkare.

VI ÅKER TILL RAMUNDBERGET
Resan går till snösäkra Ramundberget i Härjedalen. Anläggningen har totalt 42 nedfarter och 10 liftar, varav 2 sittliftar. Här finns åkning för alla – välpreparerade pister, parker och off-piståkning.

OM RESAN
Resan arrangeras av IF Oliven i samarbete med Friluftsfrämjandet, Snösäker. Under förmiddagarna delar vi in oss i grupper efter vald nivå och åker med guider från Snösäker. De hjälper oss att utveckla vår åkning, visar oss guldkornen både i och utanför pisten. Alla guider är välutbildade skid- snowboardinstruktörer från Friluftsfrämjandet. På eftermiddagarna åker man precis var och hur man själv vill.

AVRESA
Avresa med buss från Cityterminalen, Stockholm. Torsdagen den 16 mars, klockan 14.30, samling senast klockan 14.00 vid gaten.  Hemresa från Ramundberget söndagen den 19 mars klockan 14.00 och åter i Stockholm vid midnatt.

PRIS OCH ANMÄLAN
Resan kostar 5 890 kronor. Anmälan är öppen för alla som är anställda i Region Stockholm. Du kan även ta med dig familjemedlemmar och vänner (18-års åldersgräns).  Resan arrangeras tillsammans med Friluftsfrämjandet som har ett medlemskrav. Mer information om medlemskapet hittar du på anmälningssidan. Anställda inom Region Stockholm ska vara medlemmar i någon av RSIF (Region Stockholm Idrotts- och friskvårdsförbund) föreningar under år 2023. Om din arbetsplats inte har någon förening kan du bli medlem i IF Oliven som står öppen för alla inom Region Stockholm.

Medlemmar i IF Oliven får 10 procent rabatt. Rabatten betalas tillbaka när du har betalt resan och du har löst in medlemsavgift för år 2023. Skicka ett mejl till birgitta.braysy@regionstockholm.se  när du betalt resan och ditt medlemsnummer för IF Oliven så ordnar vi med rabatten.

I PRISET INGÅR

 • Resa med buss tur & retur (från Stockholm, Uppsala eller Gävle)
 • Boende i lägenheter, delat sovrum. Bastu finns.
 • Städning av lägenhet
 • Helpension med 2-rätters middag på lördagen.
 • Middag på bussresan tur och retur
 • Tre dagars liftkort
 • Guidad åkning i grupp på förmiddagarna
 • Snösäkers guideservice under hela resan

 

I PRISET INGÅR INTE

 • Dryck till middagarna
 • Skid- och brädutrustning
 • Sängkläder och handduk


SISTA ANMÄLNINGSDAG
Sista anmälnings- och betalningsdag är den 27 januari (hela beloppet). Anmälan är bindande, men skulle du få förhinder kan resan överlåtas. Mer om avbokningsregler kan du läsa på anmälningssidan. Vi har plats för 42 deltagare och principen först till kvarn gäller.

ANMÄLNINGSLÄNK
Snösäker Region Stockholm 23553 – Friluftsfrämjandet (friluftsframjandet.se)

Bli medlem till IF Oliven 2023

Välkommen!

IF Oliven i samarbete med Snösäker, Friluftsfrämjandet.
IF Oliven är en förening i Region Stockholms idrotts- och friskvårdsförbund (RSIF).

KONTAKT
Birgitta Bräysy, Trafikförvaltningen, Region Stockholm
birgitta.braysy@regionstockholm.se
Mobil: 070 786 3348

Ylva Schöldberg, Friluftsfrämjandet Region Mälardalen
ylva.scholdberg@friluftsframjandet.se
Telefon: 08-556 307 49

Detaljer

Start:
16 mars, 2023,00:00
Slutar:
19 mars, 2023,00:00
Evenemang Kategorier:
,
Evenemang Taggar: