Loading Events

« All Events

 • This event has passed.

Skidresa till Ramundberget – INSTÄLLD

17 mars, 2022 - 20 mars, 2022

Nu är det dags för årets höjdpunkt – skidresan där allt ingår. Missa inte en helg full av skid- och/eller brädåkning. Det här är ett perfekt sätt att både umgås, ha kul och samtidigt komma tillbaka på måndag som en ännu bättre skid- eller brädåkare.

VI ÅKER TILL RAMUNDBERGET
Resan går till snösäkra Ramundberget i Härjedalen. Anläggningen har totalt 42 nedfarter och 10 liftar, varav 2 sittliftar. Här finns åkning för alla – välpreparerade pister, parker och busig off-piståkning.

OM RESAN
Resan arrangeras av IF Oliven i samarbete med Friluftsfrämjandet, Snösäker. Under förmiddagarna delar vi in oss i grupper efter vald nivå och åker med guider från Snösäker. Guiderna hjälper oss att utveckla vår åkning visar oss guldkornen både i och utanför pisten. På eftermiddagarna åker man precis var och hur man själv vill. Det mesta ingår i resan; bussresa tur och retur, boende, helpension, liftkort, åkning med guide. Alla guider är välutbildade skid- snowboardinstruktörer från Friluftsfrämjandet.

AVRESA
Avresa med buss från Cityterminalen, Stockholm. Torsdagen den 17 mars, klockan 14.30, samling senast klockan 14.00 vid gaten.  Hemresa från Ramundberget söndagen den 20 mars klockan 14 och åter i Stockholm vid midnatt.

PRIS OCH ANMÄLAN
Resan kostar 5 840 kronor. Anmälan är öppen för alla som är anställda i Region Stockholm. Du kan även ta med dig familjemedlemmar och vänner (18-års åldersgräns).  Resan arrangeras tillsammans med Friluftsfrämjandet som har ett medlemskrav. Mer information om medlemskapet hittar du på anmälningssidan. För att anmäla dig måste du också vara med i någon av RSIF (Region Stockholm Idrotts- och friskvårdsförbund) föreningar under år 2022. Om din arbetsplats inte har någon förening kan du bli medlem i IF Oliven som står öppen för alla inom Region Stockholm.

Medlemmar i IF Oliven får 10 procent rabatt. Rabatten betalas tillbaka när du har betalt resan och du har löst in medlemsavgift för år 2022. Skicka ett mejl till birgitta.braysy@regionstockholm.se när du betalt resan och ditt medlemnummer för IF Oliven så ordnar vi med rabatten.

I PRISET INGÅR

 • Resa med buss tur & retur (från Stockholm, Uppsala eller Gävle)
 • Boende i delat sovrum i fult utrustade flerbäddslägenheter vid backen. Bastu finns!
 • Städning av boende/lägenhet
 • Helpension med 2-rätters middag på lördagen. Middag på bussresan tur och retur
 • Tre dagars liftkort
 • Guidad åkning i grupp på förmiddagarna
 • Snösäkers guideservice under hela resan

 

I PRISET INGÅR INTE

 • Dryck till middagarna
 • Skid- och brädutrustning
 • Sängkläder och handduk

 

SISTA ANMÄLNINGSDAG
Sista anmälningsdag är den 27 januari och slutbetalning senast 27 januari (hela beloppet). Anmälan är bindande, men skulle du få förhinder kan resan överlåtas. Inga pengar återbetalas dock. Vi har plats för 40 deltagare och principen först till kvarn gäller. Självklart följer vi Folkhälsomyndigheternas råd och rekommendationer.

 

ANMÄLNINGSLÄNK

https://www.friluftsframjandet.se/lat-aventyret-borja/hitta-aventyr/sno/skidor-utfor/snosaker-sll/

Mer information om resan hittar du på anmälningssidan.

Välkommen!

IF Oliven i samarbete med Snösäker, Friluftsfrämjandet.
IF Oliven är en förening i Region Stockholms idrotts- och friskvårdsförbund (RSIF).

 

KONTAKT
Birgitta Bräysy, Trafikförvaltningen, Region Stockholm
birgitta.braysy@regionstockholm.se
Mobil: 070 786 3348

Ylva Schöldberg, Friluftsfrämjandet Region Mälardalen
Ylva.scholdberg@friluftsframjandet.se
Telefon: 08-556 307 49

Details

Start:
17 mars, 2022
End:
20 mars, 2022
Event Categories:
,