Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Bildföredrag med naturfotograf Anki Hammar

26 mars,18:00 - 19:00

50 kronor
Anki Hammar The art of nature

Är du naturintresserad, gillar vackra bilder och tycker om eller skulle vilja börja fotografera?
Låt dig då inspireras och förundras under fotograf Anki Hammars bildföredrag! Under en timme får du njuta av bilder från böljande landskap från Tjeckien, närbilder (makro) där färg och form är tongivande och fågelbilder där ljus och rörelse är prioritet och fågeln sekundär. Anki Hammar är en känd naturfotograf från Stockholm som fotograferar stora som små landskap och fåglar.

Region Stockholms fotoklubb står som värd och bjuder in dig och andra nyfikna i Region Stockholm till detta bildföredrag. Om du vill komma in i ett fotosammanhang är fotoklubben ett mycket trevligt, utvecklande och socialt alternativ. Passa då på att prata med fotoklubbens styrelse och medlemmar under kvällen. Men det går naturligtvis bra att komma för en stunds njutning och avkoppling som vackra naturbilder kan ge.

Obs! Fotoklubbens medlemmar ser fotoföredraget utan kostnad.

Efter föredraget har fotoklubben sitt årsmöte som är öppet för dess medlemmar. Fotoklubbens hemsida där du även kan söka medlemskap: https://regionstockholmsif.se/rsiffoto/

När: 26 mars

Tid: 18.00-19.00

Pris: 50 kronor

Lokal  Konferensrum Kerstin Hagenfeldt J3:14. Gå in i huvudentrén, håll vänster förbi Pressbyrån och fortsätt in bakom stora trappan. När du kommit in i Konferensbyggnaden gå vänster efter receptionen och sedan höger, längst in ligger Kerstin Hagenfeldt.
Karolinska Universitetssjukhuset Solna, Eugeniavägen 3.

Anmäl dig här

 

Detaljer

Datum:
26 mars
Tid:
18:00 - 19:00
Kostnad:
50 kronor
Evenemang Kategorier:
,
Evenemang Taggar:
, , , , ,

Arrangör

RSIF
Telefon
0704848387
Visa Arrangör-webbplats

Plats

Karolinska Universitetssjukhuset Solna
Eugeniavägen 3
Stockholm, 171 54
+ Google Map