Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

RSIFs Hälsoutmaning, 1 maj – 28 maj

1 maj, 2023,00:00 - 28 maj, 2023,23:30

57 kronor – 152 kronor

Samla ihop kollegorna till vårens roligaste hälsopepp!

Hälsoutmaningen är en rolig och gruppstärkande friskvårdsaktivitet som man utför tillsammans med sina kollegor och där lag och organisationer kan utmana varandra. Syftet är att deltagarna ska uppnå sin optimala hälsopotential. Under 4 veckor ska varje lag samla ihop poäng genom fysisk aktivitet, stora och små hälsouppdrag samt quiz-frågor. Priser lottas ut under och efter avslutad utmaning.

Samla ihop kollegorna och anta vårens roligaste utmaning! Bli bästa hälsopeppande team och hjälp varandra att lyckas med det dagliga aktivitetsmålet, som motsvarar 10 000 steg per dag. Motivera dig själv och inspirera laget att anta extra hälsouppdrag, som till exempel att sova lite mer, äta bättre och utveckla viktiga relationer. Det finns mycket som kan stärka såväl den fysiska som mentala hälsan och det är just det vi ska fokusera på under Hälsoutmaningen. Häng med vetja och bli ett vinnande team.

Se DShälsas peppande och roliga reklamfilm för Hälsoutmaningen

Information och anmälan

staffinmotion.com/rsif

För vem: Alla medarbetare i Region Stockholm är välkomna att anmäla sig. Ju fler vi blir desto roligare.

Vi har inget krav på medlemskap i en RSIF-ansluten förening för att delta i RSIFs Hälsoutmaning. Men du är naturligtvis välkommen att bli medlem. Ett medlemskap kostar lite och ger mycket! Hitta din förening och bli medlem

När: 1 maj – 28 maj (fyra veckor)

Sista anmälningsdag: Anmälan kan göras ända fram till start. Om du önskar stegräknare är sista anmälningsdag 20 april.

Efteranmälan är dock möjlig om man inte beställer stegräknare.

Pris: 72 kronor per person. Om du även önskar en stegräknare blir priset 152 kronor. Priserna är inklusive moms.

Tänk på miljön – innan du väljer anmälan med stegräknare! Kanske har du redan en stegräknare som hoppas på att komma till nytta? Det finns också en mängd appar för mobilen som räknar steg. Dessutom kan Hälsoutmaningens system räkna om din aktivitet och tid till poäng.

Om chefen står för kostnaden är priset exkl. moms: 57 kronor, alternativt 121 kronor med stegräknare

Mer information och anmälan: 

staffinmotion.com/rsif

Frågor? support@staffinmotion.com, 08- 400 259 44

 

Gör så här

Inför anmälan
Ta reda på vilka kollegor som vill delta i Hälsoutmaningen. Skriv upp dem på en lista med namn och mejladress.

Blir ni många kan ni med fördel göra en gemensam anmälan för alla på er arbetsplats, för att senare skapa och dela upp i olika lag. Lämplig lagstorlek 2-10 deltagare.

Anmälan
Lagledaren gör anmälan. I anmälan anges antal deltagare, organisationstillhörighet, kontaktuppgifter och fakturainformation.

Om chefen/arbetsgivaren står för kostnaden – ta reda på fakturauppgifterna. Om deltagarna i laget själva står för kostnaden ska lagledaren ange sin egen post- eller e-postadress som fakturaadress. Fakturorna börjar skickas ut i slutet av utmaningen.

Efter anmälan
Efter anmälan skickas ett mejl med en kom igång-guide och gruppens aktiveringskod. Lagledaren skapar sitt konto och bildar och namnger ett eller flera lag. Lagledaren ska därefter vidarebefordra mejlet med kom igång-guide samt aktiveringskod till sina lagkamrater (här är anmälningslistan med mejladresser bra att ha). Lagledaren ska även ange vilket lag deltagarna ska tillhöra. Slutligen ska alla i laget skapa ett ett eget konto och gå med i laget.

Under tävlingen
Gå in på er lagsida varje dag och peppa varandra under fliken ”Lag”. Du registrerar dina steg under ”Min Dagbok”. Under ”Mina uppdrag” hittar du extra hälsouppdrag som ger poäng.

Mer information och anmälan

Frågor? asa.michaelsson@regionstockholm.se, 070-484 83 87

Detaljer

Start:
1 maj, 2023,00:00
Slutar:
28 maj, 2023,23:30
Kostnad:
57 kronor – 152 kronor
Evenemang Kategori:
Webbplats:
  https://staffinmotion.com/sv/rsif/

Arrangör

RSIF
Telefon
0704848387
Visa Arrangör-webbplats