RSIFFOTO – Föreläsning med Anki Hammar och årsmöte 26 mars – Alla medlemmar i RSIF är välkomna på föreläsningen!

26 mars,18:00 - 20:00

Anki Hammar The art of nature

Välkommen till månadsträff och årsmöte

På månadsträffen kommer Anki Hammar, som visar böljande landskap från Tjeckien, makro där form och färg är tongivande och fåglar där ljus och rörelse är prioritet och fågeln sekundär.
Anki Hammar, naturfotograf från Stockholm som fotograferar allt från stora som små landskap och fåglar.
Klockan 18.00 – 19.00, föreläsningen är öppen för alla medlemmar i RSIF. Kostnad 50 kronor för icke fotoklubbsmedlem.
Kl 19.00 – 20.00 tar årsmötet vid.

Lokal  Konferensrum Kerstin Hagenfeldt J3:14. Gå in i huvudentrén, håll vänster förbi Pressbyrån och fortsätt in bakom stora trappan. När du kommit in i Konferensbyggnaden gå vänster efter receptionen och sedan höger, längst in ligger Kerstin Hagenfeldt.
Karolinska Universitetssjukhuset Solna, Eugeniavägen 3.

Anmäl dig här RSIF Memlist

Datum: