Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Vårruset 2024 – subventionerat medlemspris

22 maj,18:30 - 22:00

Vårruset är ett motionslopp för alla tjejer – gammal som ung, otränad som vältränad. Alla kan vara med! Välj själv om du vill springa, jogga eller promenera. Du som har löst medlemskap för 2024  i en RSIF-förening anmäler dig till ett starkt subventionerat medlemspris. Blir det många anmälda finns RSIF även på plats med tält, för trivsel och väskinlämning.

Anmäl dig själv eller bilda ett lag med fem Vårruset-deltagare. I ett lag kan det ingå löpare i olika distanser och med eller utan tidtagning. Alla lag (fem deltagare) får en picknickkorg att dela på.

RSIF subventionerade medlemspris gäller för medlemmar som löst medlemskap för 2024 i en RSIF-förening. Observera att det alltid är en aktiv handling att lösa och förnya medlemskap. Vet du inte om du är medlem är du troligtvis inte medlem. Osäker? Kontakta RSIFs kansli

När: onsdag den 22 maj

Start: klockan 18.30

Var: Norra Djurgården med start och mål vid Stora Skuggan

RSIFs subventionerade medlemspris per person(gäller under hela anmälningsperioden)
135 kronor för Fun Run ( 2,5 km och 5 km utan tidtagning).
185 kronor för Tidtagning (endast 5 km).

Ordinarie pris
255 kronor – 395 kronor för Fun Run (2,5 km och 5 km utan tidtagning).
305 kronor – 445 krono för Tidtagning ( endast 5 km).

OBS! Alla deltagare som tar del av RSIFs subventionerade medlemspris på Convinistafetten ska innan anmälan löst medlemskap i en av RSIFs föreningar för 2024. Och att bli medlem och att förnya medlemskap är alltid en aktiv handling.

Ännu inte medlem? Hitta din förening och bli medlem nu

För att anmäla ett lag med det subventionerade medlemspriset:  Du anmäler ditt intresse via att trycka dig vidare till länken för intresseanmälan. Länk till intresseanmälan

Du trycker sedan dig vidare på den sidan via knappen ”anmäl dig” och införskaffar dig en gratis biljett, du kommer sedan få ett mejl från RSIFs kansli inom en arbetsdag med all information kring hur du får tillgång till det subventionerade medlemspriset och hur du gör din fullständiga anmälan.

 

 

Detaljer

Datum:
22 maj
Tid:
18:30 - 22:00
Evenemang Kategori:

Arrangör

RSIF
Telefon
0704848387
Visa Arrangör-webbplats